Annonse
Hjem Nyheter Vulkansk spesialutgave fra Maserati

Vulkansk spesialutgave fra Maserati

Du ypper deg ikke mot en vulkan. Og du tenker nok deg godt om før du går i nærkamp med en Maserati Levante Vulcano også.

Nå og da dukker italienske Maserati opp med en spesialmodell. Sist det skjedde var i september, og den gang presenterte de Ghibli Ribelle som skal lages i 200 eksemplarer.

Nå er det duket for en annen modellserie, nemlig Levante, og nå kapper de produksjonen ved kun 150 biler.

Levante Vulcano kommer, i likhet med Ghibli Ribelle, med to twin-tubo V6-motorer på henholdsvis 350 og 430 hestekrefter. Og dette er motorer fra øverste hylle, for de blir nemlig laget av Ferrari som raker med seg priser for sine motorer hvert eneste år.

Saken fortsetter under Annonsen

Motorene ser man som kjent ikke, men det gjør man med lakken. Og her har Maserati virkelig fått et utpreget uttrykk på Vulcano-utgaven, for den grå matte effektlakken passende nok kalt «Grigio Lava» kombinert med kromlister og noen Helios-hjul på 21-tommer sørger for et vulkansk preg over det hele.

Og ja, de mørke rutene og svarte sidespeilhusene hjelper helt klart på totalinntrykket.

Også på innsiden har Maserati gitt bilen et nytt preg.

Som vanlig er med Maserati ser ting veldig eksklusivt ut, men den rødfargen på skinnet var kanskje litt vel… eh, rødt.

Men for de som mener det har heldigvis et valg, for Maserati byr også på en omvendt fargeløsning, altså svarte seter men røde tråder og rød Trident-logo.

De har også erstattet deler av interiøret med karbon, inkludert girhendlene ved rattet.

Skulle du glemme at du faktisk kjører en spesialmodell, kan du bare titte ned ved girspaken. Der står den nemlig hvilket nummer i rekken av de 150 Vulcano-utgavene du faktisk sitter i.

Denne er som du ser den aller første:

Maserati sier at de tilbyr denne til europeiske og asiatiske kunder, og de nevner heldigvis ikke noe pris. Men at den bikker 2 millioner kroner her i Norge kan vi nesten garantere.

Her er flere bilder:

[foogallery id=”2029504″]

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker