Annonse
HjemNyheterSuzuki har oppgradert Swift

Suzuki har oppgradert Swift

Ny front, ny hybridmotor og nye førerassistenter står på menyen.

Suzuki Swift kan være et smart valg for nordmenn som trenger en liten bil som også håndterer utfordrende vinterføre, og nå blir det enda litt smartere.

For Suzuki har gitt den lille bilen på under fire meter en aldri så liten oppgradering, og det inkluder alle de tre viktigste områdene ‒ designet, drivverket og teknologien. Riktignok ikke de største endringene, men Swift har helt klart blitt fornyet.

Utvendig har den oppgraderte Swift fått en litt nyere front med en ny grill som skal gjøre den hakket mer moderne, mens hybridmotoren under panseret skal være enda mer effektiv med mindre utslipp som resultat.

Saken fortsetter under Annonsen

Suzuki har byttet ut batteriet i hybridsystemet som tidligere var på 3Ah til et på 10Ah for å forbedre effektiviteten for energigjenvinning, og endringene skal reduserer CO2-utslipp med opptil 5 prosent, ifølge produsenten.

Den største endringen er kanskje de nye førerassistenter som gir enda bedre sikkerhet. Nye Swift kommer med et automatisk nødbremsesystem, og i tillegg til et vinglevarslings-system som hjelper til med å holde bilen på veien.

Ytterligere sikkerhetsutstyr inkludert i standardpakken er filvarsling-system, blindsonevarsling, parkeringssensor bak, trafikkskilt-gjenkjenning, ryggevarsling og oppvarmede sidespeil, så den lille sjarmøren holder godt tritt med langt dyrere biler.

Og prisen er sammen med den permanente firehjuls-trekken de store styrkene til Swift, som starter på kun 259.900 kroner.

Suzuki lanserte Swift tilbake i 2004, mens 2. generasjonen kom i 2010 og inneværende generasjon i 2017.

Her er flere bilder av den forfriskede Suzuki Swift 4×4:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse