Annonse
Hjem Nyheter Superspesiell Rolls-Royce hyller jordkloden

Superspesiell Rolls-Royce hyller jordkloden

Bare kunstverket på panseret tok over 100 timer å lage.

De som selger superluksuriøse biler tilbyr også tilsynelatende en endeløs rekke av konfigurasjoner, og det aller meste en kunde ber om klarer disse merkene å innfri.

Det gjelder i høyeste grad Rolls-Royce, kanskje det ultimate luksusmerket i bilverden. De kaller denne tjenesten for Bespoke Commissions.

Britene får garantert inn mange merkelige ønsker, men ikke alle vekker like mye oppsikt som bilen importøren i Abu Dhabi har bestilt. De vil like godt hylle jorda, og den doble R’n var som vanlig ikke vonde å be.

‒ Vi er vant til at kunder kommer med store visjoner for deres skreddersydde Bespoke Commissions, men dette var et helt nytt perspektiv. Vi svarte med å jobbe både på «makronivå» med referanse til sola og planetene i hele solsystemet, og et mer personlige «mikronivået» hvor vi viser vårt syn på verden sentret på et sted der kunden befinner seg, sier Michael Bryden, sjef for den skreddersydde designavdelingen.

Saken fortsetter under Annonsen

Aller først fant RR fram en ny Wraith, og lakkert den, selvsagt, i royal blå. Havet utgjør tross alt rundt 75 prosent av jordoverflaten, og Rolls-Royce er jo et kongemerke.

Den største jobben var helt klart pansermotivet, som er et slags satellittbilde over Midtøsten med De forente arabiske emirater i senter. Bare denne nitidig jobben tok over 100 timer å fullføre.

På utsiden har de også motiv av vårt lille solsystem. Ja, den med sola og de åtte plantene. For ordens skyld tar vi rekkefølgen, slik at vi kan lære oss denne (nok en gang): Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun.

Men det er selvsagt ikke alt.

På innsiden fokuserer interiøret på jordens overflate og vi mennesker som bor her. Setene er laget av Mokasin-lær som skal etterligne sanden i Emirat-ørkenen, det er blått som skal symbolisere elver og innsjøer, mens smaragdgrønne streker symboliserer naturen i alle dens former.

Arktisk-hvit RR-monogrammer og sømmer skal hinte til skyer og gjennomsiktig rennende vann, mens bak er det like godt en diger foss omgitt av skyer gjengitt i detaljert brodering ved hjelp av Photoflash-teknologi.

Om du noensinne havner i passasjersetet foran på denne er det en risk at du går glipp av utsikten, for rett foran deg vil du da se et luftbørstet kunstverk som er så realistisk at det ser ut som et bilde av Midtøsten. Som du kan se av bildene nederst er dette fantastisk utført.

Du finner også igjen solsystemet på innsiden samt hele stjernehimmelen som bør gi en ganske så unik atmosfære, samt en rekke andre skreddersydde detaljer som gjør denne bilen om til en «Wraith ‒ Inspired By Earth».

Her er bildene av kunstverket på fire hjul som hyller jorden, solsystemet og universet:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,817FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker