Annonse
Hjem Elbiler Spør denne og du får svar

Spør denne og du får svar

Lurer du på hvorfor ikke din Jaguar I-Pace klarer 470 kilometer på en lading? Da kan du faktisk spørre bilen ‒ og få svar.

Interaktive biler er på full fart mot oss, og flere produsenter har allerede teknologi som inkluderer kunstig intelligens som også lar deg «snakke» med bilen. Og det er enda bra.

For nye hypermoderne biler har så mye teknologi at man nesten må være utdannet ingeniør for å utnytte de til det fulle, så bilforhandlere må nok også stålsette seg for mange spørsmål i årene som kommer.

Jaguar tar nå høyde for dette, og har utviklet en tjeneste de kaller I-Assistance som er en slags forlengelse av deres veihjelpløsning.

Denne interaktive løsningen lar nemlig bilførere kontakte spesialister bare ved å trykke på en knapp i I-Pace, og deretter skal de få svar på spørsmål i løpet av sekunder. Norge blir det fjerde landet Jaguar introduserer denne løsning i.

Saken fortsetter under Annonsen

Dette fungerer slik at om du har et spørsmål om I-Pace, kan du trykke på assistanseknappen kalt bCall så får du kontakt med en spesialutdannet rådgiver som har svar på alt om det elektriske og I-Pace.

‒ Jo mer komplekse bilene blir, og jo flere funksjoner de har, desto større kan behovet for hjelp bli. Derfor er det fantastisk at våre norske I-Pace-kunder har den unike muligheten til å komme direkte i kontakt med en rådgiver som kan svare på spørsmål, sier den skandinaviske presse- og PR-manageren Søren Hyltoft.

Jaguar Norge trekker fram flere vanlige spørsmål som det nå er mulig å få svar på via bCall:

  • Hvorfor får jeg ikke en rekkevidde på 470 kilometer med I-Pace?
  • Hvordan kan jeg forbedre rekkevidden?
  • Jeg er parkert på en offentlig ladestasjon. Hvilken kabel skal jeg bruke, og hvordan kobler jeg den til?
  • I-Pace informerer om at en programvareoppdatering er tilgjengelig. Hva innebærer dette, og hvordan utfører jeg oppdateringen?
  • Hvordan parer jeg telefonen min med I-Pace?

Slike spørsmål skjønner vi godt at mange har, og med I-Assistance slipper disse altså å slå opp i instruksjonsboken eller å ringe selgeren.

Det holder å trykke på en knapp.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,793FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker