Slik kan en Aventador se ut

Huber dro like godt til David Beckhams tidligere gods som inneholder en gedigen bilsamling, fikk med seg selveste Fabio Lamborghini og kunne presentere en ganske så unik Aventador.


Tidligere i år kunne Huber, dette designselskapet som lager enda råere fronter og bakender, vise fram noe ganske spesielt.

Bilen var kalt Huber Era, og den nye æra var en Lamborghini Aventador litt utenom det vanlig. For de vil nemlig hedre den siste generasjonen av superbilen med et hjerte av en ren V12-motor, og har laget et utvendig sett som gjør superbilen enda mer spesiell.

Det inkluderer både en spesiell front- og bakfanger i karbonfiber, samt et nytt panser i karbon.

Og siden Aventador faktisk har bikket 10.000 solgte utgaver bør Huber kunne selge unna de settene de har tenkt å lage, for denne utgaven skal kun komme i 21 eksemplarer. Prisen skremmer sikkert heller ikke, for 30.000 euro er nok lommerusk for Aventador-eierne. Og ja, Huber flyr gjerne til der du er for å montere sine ekstraordinære front- og bakfangere.

Nå har de tatt turen over til England for å vise fram den aller første britiske Huber Era, og de sparte ikke på konfekten.

Destinasjonen var nemlig et gedigent gods kalt Rowneybury House plassert i ærverdig Hertfordshire, og tidligere eiere av denne gedigne eiendommen har vært superparet David og Victoria Beckham.

Med seg hadde de også invitert nevøen til grunnlegger Ferruccio Lamborghini, Fabio Lamborghini, og han kunne dra duken av en ganske så spesiell Aventador.

Era-utgaven har selvsagt fått ny front, bak og panser, alle tre i karbon, og for sikkerhets skyld er bilen som i seg selv skaper oppsikt lakkert i en farge som gjør den fullstendig umulig å overse.

‒ Era bør minne oss om hvor mye vi alle beundret Aventador da den ble lansert i 2011, slår Huber-grunnlegger Sean-Peter Huber fast.

De som også går for et nytt panser i tillegg til bakfanger sletter også alle synlig bevis på at dette faktisk er en Lamborghini Aventador, ettersom både okse-logoen foran og navnet bak erstattes av Huber. Det liker garantert ikke alle, men Huber fikk altså tommelen opp av Fabio Lamborghini ‒ så da er det vel greit?

Lamborghini skal altså pensjonere den 10 år gamle Aventador sammen med en ren V12-motor, og skal erstatte den med en hybrid som også skal ha 12 sylindre i en V-formasjon. Så V12 forsvinner heldigvis ikke helt, selv om Lambo nå blir elektrifisert.

Tilbake i England og det svære godset. For det var plassen å være for Lambi-entusiastene, for som vi kan se av videoen under hadde en drøss med slike funnet veien til godset under avdukingen av den spesielle bilen.

Og vi tenker at David Beckham som jo selv har investert i et selskap som skal bygge om klassikere til elbiler er ganske så sjalu.

Les også:

Bildeserie

Les mer om:

Nyheter Superbilene