Annonse
Hjem Nyheter Slik er en toppmoderne hyperbil

Slik er en toppmoderne hyperbil

Skal man lage en toppmoderne hyperbil som klarer 0-100 km/t under 2 sekunder krever det litt jobb. Eller, en enorm innsats. Karma viser hvordan gjennom en veldig interessant video.

Har du hørt om Karma SC2? Dette er et konsept av en hyperbil som selv ikke formel 1-bilene klarer å holde følge med, iallfall ikke på sprinten 0-100 km/t. Her kliner den elektrisk drevne hyperbilen til med en tid på 1,9 sekunder, og det er ufattelig raskt.

SC2 er en videreføring fra konseptet SC1, og skal vise litt av designretningen Karma tenker å ta i årene framover.

Men den viser også litt, eller la oss si mye, rundt hvordan biler kommer til å lages de neste årene. For SC2 er i tillegg til å være hyperrask også en teknologibombe nesten uten like.

Karma som har på gang etterfølgeren til Revero kalt Revero GT har nemlig lagt alle eggene i SC2-kurven, og dette er en selvkjørende elbil med teknologiske løsninger som inkluderer kommunikasjon via berøring, stemme, øyne og grafiske grensesnitt.

Saken fortsetter under Annonsen

Dette er en elektrisk hyperbil med et batteri på 120 kWh som kan skryte på seg 1.100 hestekrefter og et dreiemoment på 14.000 Nm. Nei, det er ikke skrivefeil ‒ 14.000 Nm!

Og det er mer, mye mer.

Men la oss først ta en titt på selve bilen, så slik ser framtidskonseptet ut:

SC2 er altså selvkjørende og sterk så det holder, men det kanskje aller mest imponerende er at den faktisk er en slags dataspill-simulator.

Karma har bygd 360-graders kameraer og sensorer rundt på bilen som for eksempel kan ta opp en runde rundt banen, inkludert lydbildet.

Deretter sørger en laser-projektor for at du kan gjenoppleve runden mens bilen står parkert, og det hele skjer i 3D.

Ja, de har til og med tenkt på bakspeilet, og en smarttelefon sørger for å vise det samme som bakspeilet gjorde under kjøringen.

Ja, har du hørt på maken!

Ellers er den full av ny teknologi, som for eksempel biometriske seter, ansiktsgjenkjenning og 3D-lyd. Ja, selvsagt har den det.

Men hvordan lager man egentlig en slik bil?

Jo, det vet vi også litt mer om nå.

For Karma har laget en video som viser hvordan SC2 er satt sammen, så går du med planer om å lage en toppmoderne, elektrisk hyperbil er det bare å studere denne nøye.

Vel, den er interessant for alle andre og.

Så her har du en gjennomsiktig Karma SC2, et konsept verden knapt har sett maken til noen gang:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker