Annonse
Hjem Nyheter Elbil-konseptet gjennomførte nok et intervju

Elbil-konseptet gjennomførte nok et intervju

Peugeot e-Legend er et av de flotteste konseptene vi har sett de siste årene, og den er så smart at den kan intervjue folk. Det har den nå gjort for andre gang. Se video.

Ok, vi skal innrømme det. Intervjuet som bilen gjennomfører er kanskje ikke det aller mest spennende, selv om Saran Diakité Kaba, sjef for underholdning hos merket, sier mye interessant med tanke på framtidige biler.

Men vi benytter som kjent de få mulighetene som dukker opp til å vise bilder av e-Legend, konseptet Peugeot viste fram i 2018.

Dette er en slags framtids-visjon, hvor de har bakt inn nye løsninger med et ikonisk design. Resultatet er selvsagt imponerende.

Peugeot e-Legend er full av teknologi, og utstyrt med kunstig intelligens (AI) som fungerer som en personlig assistent.

Saken fortsetter under Annonsen

Elbilen er også sterk som en okse, med en motor som yter 455 hestekrefter og en rekkevidde som skal passere 600 kilometer.

Men det er utseende som gjør denne virkelig spesiell.

De brukte den stilrene klassikere 504 Coupé introdusert i 1969 som mal da de designet e-Legend, og smeltet sammen fortiden og framtiden på en fantastisk måte.

Resultatet er dette:

Folket forlangte umiddelbart at denne måtte inn i produksjon, og sjefen selv, Jean-Phillippe Imparato, lovte at de skulle vurdere det om de fikk inn en halv million underskrifter.

Her hjemme var Peugeot Norge så overveldet av elbilen at de like godt bestilt 3.000 eksemplarer, bare sånn for sikkerhets skyld.

Men bilen forblir dessverre et konsept. Bilen hadde nemlig blitt svindyr å lage og dermed også å kjøpe, noe som ikke passer Peugeots strategi så veldig bra akkurat nå.

Så Peugeot e-Legend er puttet tilbake i skuffen, men konseptet lever sitt eget liv.

Tidligere har den kloke bilen intervjuet sjefdesigneren, og nå har tiden kommet til underholdningssjefen.

Se og hør intervjuet her, og få for all del med deg bildeserien som følger litt lenger ned.

Peugeot e-Legend er altså en elektrisk variant av en ekte legende, og det er fullt mulig å spotte linjene til 504 Coupé også hos konseptet.

Sjekk selv i denne bildeserien:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,851FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker