Annonse
Hjem Nyheter Ja, du ser selvsagt at dette er en Porsche

Ja, du ser selvsagt at dette er en Porsche

Om du ser lenge og vel på bildet skal det være mulig å se at det er en Porsche. Tja.

En riktig god journalist skal følge opp sine egne saker, og siden vi iallfall prøver å være på plussiden gjør vi det nå med saken vi skrev i slutten av oktober.

Der kunne vi rapportere at Porsche, den tyske sportsbilprodusenten, nå også var i stjerneskip-bransjen. Ja, vi snakker om disse stjerneskipene som enkelt kan ta seg fra planet til planet mellom lunsj og middag.

Bakgrunnen for denne bisarre beslutningen er at Porsche har blitt venner med Lucasfilm, dette selskapet som står bak Star Wars-filmene.

Og det er nå under én måned til et gedigent høydepunkt for de mange tilhengerne av dette stjernekrig-dramaet, for da har den niende og siste filmen som omhandler Skywalker-sagaen premiere.

Saken fortsetter under Annonsen

Det vil også Porsche markere.

I saken fra oktober hadde vi noen tidlige tegninger av stjerneskip med «Porsche-DNA», som en av Porsche-sjefene hevder.

Det var mulig å få et lite inntrykk av hvordan de så ut, men vi innrømmer at det var tynne greier.

Nå har Porsche hatt premiere på elbilen Taycan i Asia- og stillehavsregionen, og dette skjedde i Singapore i forrige uke.

Man skulle nesten tro at det meste handlet om elbilen der, men nei, Porsche fant ut at det også var en passende plass til å vise litt mer rundt den skyhøye satsingen på stjerneskip.

Så rundt 300 gjester, litt overaskende må vi tro, ble først møtt av en liten hær av stormtroopers, før sjefene forklarte at romskipene faktisk delte mer DNA med sportsbilene enn det vi kanskje trodde.

Ok, vi vet ikke om vi helt kjøper det, men vi har om ikke annet fått noen nye tegninger som faktisk viser hva Porsche har fått til.

Så her kan du se hvordan Porsche kanskje ser ut en gang i framtiden, i en galakse langt, langt, unna:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker