Annonse
Hjem Nyheter Hei, en sportslig Tucson!

Hei, en sportslig Tucson!

Tucson blir den aller første SUV-modellen til Hyundai som også kommer som N Line.

I fjor sommer kunne Hyundai by på en god nyhet. Da ble nemlig de norske prisene på den oppgraderte Tucson klare, den mellomste av de tre ordinære SUV-modellene til sørkoreanerne.

Som firehjulstrekker falt prisen med rundt 50.000 kroner, og den holdt seg akkurat under en halv million.

Nå er det duket for nok en god nyhet rundt bilen.

Hyundai har nemlig bestemt seg for å løfte N Line over til SUV-modellene også, og Tucson blir dermed den første av de mer høyreiste bilene til Hyundai som får den litt mer sportslige pakken. Og den er vitterlig blitt mer sportslig i designet:

Saken fortsetter under Annonsen

Tucson N Line vil dermed kombinere de mer familiebil-lignende egenskapene med en N-inspirert sportslighet, så nå trenger ikke barnefamilier lenger å kjøre «kjedelige» biler.

For det betyr at den blant annet får nye støtfangere og ny grill, mørkere 19-tommers felger og svarte sidespeilhus og bakspoiler.

Også lyktene og vinduene har fått et mørkere uttrykk, og bilen er rett og slett blitt litt røffere i stilen.

På innsiden byr den også på et nytt interiør som skal følge opp inntrykket (se bilder nederst), og de slår også til med et nytt motoralternativ.

For i tillegg til mildhybriden 2.0-liter CRDi med 185 hestekrefter som ble lansert i fjor kommer N Line også med en 48-volts mildhybridsystem koblet til en 1.6-liters CRDi med 136 hestekrefter, og denne dieselløsningen skal ta ned forbruket med 11 prosent.

Tucson N Line får også et tredje motoralternativ som er bensin ‒ 1.6-liters T-GDI med 177 hestekrefter, men denne kommer dog ikke som mildhybrid.

N Line byr altså for det meste på kosmetiske forandringer i forhold til originalen, og vi snakker utvilsomt for forbedringer.

Bare sjekk selv:

[foogallery id=”2136830″]

Følg bil24 på Facebook

Les også:

Hyundai fornyer seg

Nye Hyundai Sonata blir den første modellen som er bygd på en helt ny plattform. (Alle foto: Hyundai)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,776FansLik
84FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker