Annonse
Hjem Nyheter Hyundais bestselger blir ny

Hyundais bestselger blir ny

SUV-modellen Hyundai Tuscon kom på markedet i 2015, og er sørkoreanernes mestselgende modell. Nå blir den ny.

Det er tre ting nordmenn elsker. SUV-modeller, elbiler og hybrider. Hyundais Tuscon tikker av to av de boksene, SUV og hybrid.

For bilen som er designet i Europa blir nå ny, og lanseres under den internasjonale bilutstillingen i New York.

‒ Nye Tucson har et fresh utseende, som harmonerer godt med våre andre nye modeller. I tillegg har bilen fått en rekke forbedringer som gjør den enda bedre å eie, sier produkt- og markedsdirektør Andreas-Christoph Hofmann i Hyundai Motor Europe.

Om du kjenner den nåværende Tuscon ser du raskt at den nye modellen er designmessig oppdatert. En (litt) ny grill, ny LED-signatur med full-LED frontlykter, nye baklykter, nye støtfangere, skjørt og felger og en ny hekkdiffusor.

Saken fortsetter under Annonsen

En skikkelig ansiktsløfting altså.

Innsiden blir også ny.

Tuscon får støtte for både Apple CarPlay og Android Auto og LIVE-tjenester, og den får også Qi trådløs lading og USB-porter bak for lading.

Den leveres også med blant annet med adaptiv cruise control, head-up display, fjernlysassistent, tretthetsvarsler og 360 graders Surround View Monitor.

Men det mest spennende for nordmenn er kanskje at den også får nye drivlinjer. Dette inkluderer en ny turbodieselmotor på 1,6 liter. Denne kan kombineres med en 7-trinns dobbeltclutchkasse, og med både for- og firehjulsdrift bør den passe godt inn i det europeiske markedet.

Bilen blir i tillegg Hyundais første som leveres med den nye 48V hybridsystemet. De første hybridene kommer allerede i 2018, mens de mest Norges-aktuelle variantene kommer i 2019.

Den oppgarderte Tuscon kommer er ventet til Norge i løpet av høsten.

Hyundai satser tungt på elektrifiserte biler, og har blant annet elbilen Kona electric og hydrogenbilen Nexo på gang.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

1,633FansLik
52FølgereFølg
75FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker