Annonse
Hjem Nyheter Europas nest mest populære bil blir ny

Europas nest mest populære bil blir ny

De første bildene av en helt ny Renault Clio er sluppet.

Her i Norge er merkelig nok ikke Renault Clio noen stor favoritt, men går vi ut i Europa er det en bil som selges i bøtter og spann.

Faktisk er det kun en bil som kan hamle opp med Clio når det kommer til rene salgstall, og det er naturligvis Volkswagen Golf.

Mens Golf endte på 502.752 biler i Europa i 2018, tok Clio 2. plassen med 365.508 biler. Men salget begynner nå å svikte for den aldrende generasjonen som kom i 2012, så da er det på tide å komme med noe nytt.

Saken fortsetter under Annonsen

Den lille snutten ble publisert på Renaults Instagram-side i forrige uke, viser altså en ny generasjon av Clio som først ble introdusert i 1990.

‒ Den femte generasjonen Clio er veldig viktig for oss, da den er bestselger i sitt segment og den er den nest mestselgende bilen i Europa uansett kategorier. Clio er et ikon, og den nye har alt det beste som de tidligere generasjonen bød på, sier Laurens van den Acker hos Renault.

Produsenten har vist oss mer enn den lille videoen, selv om vi i skrivende stund ikke har sett det utvendige designet. Men de har sendt oss bilder av interiøret, som er helt nytt.

‒ Interiøret har gjennomgått en ekte revolusjon, med en betydelig forbedring i kvalitet, mer sofistikert og mer teknologi. Det er den beste Clio noensinne, sier van den Acker.

Det er lett å se at Renault har tenkt plass når de har designet innsiden på den nye gerenasjonen, for den har fått et moderne preg med få knapper og en skjerm i midten.

Den får også flere førerassisistenter, blir mer tilkoblet og elektrifisert, uten at de fordyper hva som ligger i alt dette.

Her er en video som viser innsiden, og Renault skal også vise fram resten av bilen litt senere i dag.

Det er også flere bilder av interiøret under videoen:

Bilder:

Følg bil24 på Facebook

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,793FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker