Annonse
Hjem Nyheter Elektrifiserer flaggskipet

Elektrifiserer flaggskipet

Hyundais største modell blir ny, og vil nå også komme som ladbar hybrid.

For 20 år siden kom Hyundai med en modell som var viktig med tanke på framtiden, for da tok de også spranget ut til SUV-segmentet.

Bilen de kunne presentere hadde fått navnet Santa Fe, og det meksikanske navnet viste også at de satset ekstra på Nord-Amerika med denne. Og der ville de, og vil fortsatt, ha store SUV-modeller.

Santa Fe banet altså vei for SUV-modellene til Hyundai, og siden har de plusset på med en rekke mindre slike også, som Kona, Tuscon og Nexo.

Men fortsatt er Santa Fe flaggskipet med sin 4,77 meter lengde, og nå blir den også ganske så ny.

Saken fortsetter under Annonsen

Hyundai har altså en ny generasjon av Santa Fe på gang, og denne blir oppdatert med både nye utvendige og innvendige linjer.

Hyundai satser tungt på flaggskipet, faktisk så mye at dette blir den første SUV-modellen som bygges på en ny 3. generasjon plattform som de har utviklet. Dette skal gi store forbedringer i både ytelser, kjøreopplevelse og sikkerhet.

Det er ikke så mye som er kjent rundt den oppgraderte modellen, men bildet Hyundai har vist avslører iallfall en helt ny front med integrert LED-lys.

Led-lysene gir en slags T-form i en front som er dominert av en stor grill, så denne bør du kunne kjenne igjen på avstand.

En annen spennende nyhet er at den nye generasjonen også blir elektrifisert, for dette er også en av tingene 3. generasjon av plattformen åpner for.

Så nye Santa Fe blir også mulig å få som ladbar hybrid, noe sikkert mange nordmenn setter pris på. Det er ikke kjent hvor stor elektrisk rekkevidde den får, men i disse dager er rundt 50 kilometer ganske standard for nye ladbare modeller.

Den nye generasjonen av Hyundai Santa Fe skal etter planen komme til Europa i løpet av høsten, og Hyundai sier at de kommer med mer info om det oppgarderte flaggskipet i løpet av de neste ukene.

Les også:

Forrige artikkelKunsten å kamuflere
Neste artikkelDen ultimate Mercedes GLS

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker