Annonse
HjemNyheterDenne signaliserer håp

Denne signaliserer håp

Det er en regnbue i enden av korona-tunellen.

I mars styrte verden rett inn i en mørk tunell, men vi kan endelig skimte lyset i enden. Og der venter blant annet en regnbue, selve symbolet på håp og bedre tider.

En av de som har blitt kraftig rammet av korona-utbruddet er bilprodusenten Bentley, og de ville gjerne gi sine ansatte og deres familier litt mer positive ting å tenke på under denne tunge perioden.

Så det kjørte i gang en nettbasert konkurranse hvor disse kunne designe sine Bentley Mulliner Bacalar, denne sjeldne versjonen som kun skal lages i 12 eksemplarer.

Saken fortsetter under Annonsen

Vi har alle lært oss at i enden av en regnbue er det en skatt, og buen med de sju fargene signaliserer dermed håp og bedre tider.

En som har fått med seg dette heter Eleanor, som så for seg regnbuen da hun fargela sin Mulliner Bacalar. Dette likte designdirektør Stefan Sielaff så mye at han like godt kåret den bilen til den store vinneren.

Og vi må jo innrømme at vi blir i godt humør når vi ser fargeklatten, som garantert blir godt likt blant enkelte litt mer utsatte grupperinger rundt om i verden.

Slik ser bilen ut:

Det er selvsagt mulig å få en Bentley i de fargene du måtte ønske, inkludert de sju fargene som vi finner i regnbuen.

Og her er du sju fargene som utgjør vinnerforslaget signert kreative Eleanor.

Dragon Red II

Dette er en metallisk rød farge som skal signalisere fart og tilstedeværelse. Den ble første gang brukt til å presentere den nye Continental GT V8 i 2012, men har senere utviklet seg til å bli en dypere rødfarge som blant annet ble brukt til å lansere Bentayga V8.

Orange Flame

Her snakker vi om en livlig palettfarge som virkelig gjør seg bemerket. Bentley har mikset flere effekter inn i denne, blant annet pulverisert aluminium, og gitt den en spesiell «speilfinish»-polish til slutt.

Det gir eksepsjonelle kontraster, og denne ble brukt til å lansere Bentayga Speed.

Yellow Flame

Dette er en unik farge skapt for nettopp Bentley Mulliner Bacalar, bilen som 12 lykkelige Bentley-eiere snart kan sette seg inn i.

Her har av alle ting fargespesialistene hos britene brukt risskall-aske, et biprodukt fra risindustrien, som gir denne gulfargen er spesiell reflekterende effekt. Og ja, det er helt klart en tøff farge.

Apple Green

Nok en skarp farge som nærmest lyser opp bilen, og vi innrømmer gjerne at vi hadde tenkt oss om et par ganger før vi hadde lakkert en bil i Bentleys eplegrønne farge.

Jetstream II

Dette er i likhet med dragerødt II den 2. versjonen av fargen, som er en lys, nesten pulverblå metallisk overflate som får oss av alle ting til å tenke på babyer.

Bentley har testet denne fargen flere ganger, og funnet ut at den passer eksepsjonelt godt om man kombinerer den med Bentleys «Blackline Specification» som erstatter utvendig kromlys med svarte versjoner.

Sequin Blue

Bentley-kjennere nikker anerkjennende til denne, for her snakker vi om en klassisk Bentley-farge.

Sequin Blue var opprinnelig en spesiell forespørsel fra en kunde om å matche fargen på en paljett fra hennes favorittballkjole. Ja, hun ville ha en Bentley som matchet kjolen ‒ har du hørt på maken!

Her snakker vi om en rik metallisk blå med en dyp skygge og «flopp», som betyr hvordan en metallisk farge reflekterer forskjellige mengder eller lysfarger avhengig av lysvinkelen.

Sequin Blue lanserte tredje generasjon Continental GT i 2017, og er en av de 10 mest populære fargene for Bentley-kundene.

Azure Purple

Dette er som mange skjønner en slags blåfarge, og bakgrunnen er at Bentley ble bedt om å matche den umiskjennelige fargen på den vakre afrikanske fiolette blomsten. En trygg og flamboyant farge, som har funnet veien til både Bentayga og Continental GT.

Til sammen gir disse sju fargene en vakker regnbue, og kanskje står det en splitter ny Bentley Mulliner Bacalar i enden av denne? Det hadde jo vært litt av en skatt.

Vi har jo alltids håpe, for det kan ingen ta vekk fra oss.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse