Annonse
Hjem Nyheter Verdens flotteste samling!

Verdens flotteste samling!

Vi vet hvor den neste helgeturen går ‒ til Modena. Sjekk denne bildeserien da, folkens!

Ingen bilprodusenter kan skryte på seg en samling av klassikere som Ferrari, denne usedvanlig vakre steilende hesten fra Modena. På Wikipedias liste over de dyreste bilene solgt gjennom auksjoner innehar Ferrari seks av de sju øverste på oversikten, og det med ikke mindre enn fire forskjellige modeller.

Og det steinrike samlere vil ha, ja, det vil også resten av verden ha.

Så det er ingen tvil, Ferrari er merket som troner over alle andre.

De fleste av oss er heldige om vi får se en slik klassiker fra Ferrari en gang i livet, og med litt flaks er det kanskje mulig å få tatt en titt på et par slike.

Saken fortsetter under Annonsen

Men lykken står den kjekke bi.

Iallfall om den kjekke tar turen til Italia, og nærmere bestemt Modena ‒ i nærheten til Ferraris hovedkvarter.

Denne flotte byen nord i Italia, ikke så langt fra Milano, huser nemlig Enzo Ferrari Museum. Og de slår nå til med en skikkelig go’bit som ingen bør gå glipp av, nemlig utstillingen «Timeless Masterpieces» ‒ tidløse mesterstykker.

Det høres umiddelbart spennende ut, noe det da også er.

Her er nemlig stikkordene «ekstraordinære», «sjeldne» og «eksklusive», og vi kjenner allerede blodet bruse.

Ferrari varmer nemlig opp til de kommer med den helt nye «Icona»-serien, en ny serie som skal ta tankene tilbake til sportsbilene på 1940- og 50-tallet. Les mer om de to veldig spesielle modellene i en av lenkene lenger nede.

For å vise resten av verden hva som inspirerte Ferrari da de tok fatt på Icona, har de nå samlet en rekke av klassikerne de har satt sammen opp gjennom årene.

Utstillingen byr på biler som 166 Inter fra 1948, 750 Monza fra 1954, luksusdoningen 250 California fra 1957, ultrasjelden 250 GTO (historiens to dyreste auksjonsbiler er slike) fra 1962 og 365 GTS4 fra 1969.

Den litt nyere tiden er også representert, og du kan for eksempel titte på en Ferrari California fra 2008 og en GTC4Lusso fra 2016.

Og for å toppe alt dette, om det i det hele tatt er mulig, byr Ferrari på den kommende Ferrari Monza SP1, en av de to første modellene i den nye Icona-serien. Du har garantert ikke sett en 2020-modell som Monza SP1, det kan vi garantere selv om vi kun har den på bilder.

Så da er det bare å booke deg en langhelg til Italia ved første mulighet. Vi har sjekket, og det er kun et par timers kjøretur mellom Milano og Modena. Ok, nå har vi ikke tid til å skrive mer, for vi må nemlig se etter billetter til Milano.

For dette kan ingen gå glipp av.

Her får du en smakebit, og sjekk ut den nye, gamle Monza SP1 og SP2 i en av lenkene under bildeserien.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,717FansLik
81FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker