Annonse
Hjem Nyheter Valhalla i den neste Bond-filmen

Valhalla i den neste Bond-filmen

Oh yeah, Aston Martins kommende norskklingende hyperbil Valhalla blir å finne i den neste James Bond-filmen.

Det er nesten ikke måte på hvor norsk den kommende Bond-filmen blir, kjent enn så lenge under arbeidstittelen «Bond 25».

For vi vet fra før av at deler av filmen er spilt inn både på Østlandet og langs Atlanterhavsveien med sin ikoniske bru, og NRK har også tidligere meldt at andre aktuelle steder er Romsdal hvor vi blant annet finner den berømte Trollstigen.

Den 25. filmen om 007 er også filmet på Jamaica og Italia, og selvfølgelig London hvor den hemmelige tjenesten MI6 har sitt hovedkvarter.

Men den norske kobling er mer enn filmlokaliseringer, for nå viser det seg også at en splitter ny hyperbil med et veldig norskklingende navn blir å finne i den nye filmen.

Saken fortsetter under Annonsen

Bare noen dager etter at Aston Martin bekreftet at den kommende hyperbilen heter Valhalla bekrefter de også at den dukker opp i Bond-filmen ‒ sammen med to eldre Aston-modeller.

Her bekrefter bilprodusenten dette, og Bond-skuespiller Daniel Craig får sikkert en kongelig bekreftelse på at det var et smart valg av prins Charles.

De to andre modellene er som Aston Martin bekrefter altså DB5 og V8.

DB5 er selve Bond-bilen som gjorde sin entre for første gang i den tredje Bond-filmen «Goldfinger», mens V8 dukket opp i en annen Bond-film med et norsk innslag ‒ «The Living Daylights» hvor a-ha sørget for tittelsporet.

Det er fortsatt ikke klart om det er James Bond selv som kjører Valhalla i den kommende filmen, men vi får virkelig håpe det.

For en stort tøffere bil enn det finner man ikke.

Hybriden har en V6 kombinert med batteridrift som er utviklet av Rimac som selv kommer med en elbil på 1.900 hestekrefter, og Valhalla følger i hjulsporene på den elleville Valkyrie med sine 1.160 hestekrefter.

Den kommende modellen er oppkalt etter Valhall, denne majestetiske hallen i Åsgård hvor vikinger som har falt på slagmarken kan nyte sine etterlivs-dager ‒ om de er heldige. For det er valkyriene som plukker ut de de modigste av krigerne, og fører disse opp til Valhall hvor de kan skåle sammen med de norrøne gudene.

Og en som helt klart hadde havnet i Valhall om han hadde vært viking er James Bond, den tøffeste av dem alle.

Så er det en som skal ratte Valhalla rundt i den nye Bond-filmen er det verdens mest kjente hemmelige agent, 007.

Svaret får vi til neste år, og det siste vi så av rykter var den skulle ha premiere en gang i april.

De, altså ryktene, sier også at biler både fra Land Rover og Jaguar er med på rollelista, samt at den kommende elbilen Aston Martin Rapide E også finner veien inn i Bond-universet.

Så kanskje det er den bilen Bond kjører i elbillandet Norge?

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,792FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker