Annonse
Hjem Elbiler Smekre Karma GT Pininfarina vises fram

Smekre Karma GT Pininfarina vises fram

Karma skal nå for første gang vise publikum en GT-modell som er blitt laget i samarbeid med selveste Pininfarina.

Bilmerket Karma, som nok noen husker som en hybrid sportsbil satt sammen av danske Henrik Fisker for noen år siden, har gjort noe ganske så smart.

For i likhet med blant annet Ferrari har de gått inn i samarbeid med det italienske designselskapet Pininfarina, og Karma har virkelig truffet på timingen.

For selv om Pininfarina har eksistert i 89 år, har de aldri bygd sin egen modell. Før nå. Den første bilen fra nysatsingen blir en usedvanlig vakker og sprek elektriske hyperbil, og du kan lese mer om den i en av lenkene helt nederst.

Så Pininfarina trenger erfaring, og det får de helt hos amerikanske Karma Automotive.

Saken fortsetter under Annonsen

Karma har på gang en luksuriøs hybrid kalt Revero GT som er videreutviklet fra Fiskers Karma-modell, og det betyr smekre linjer og sportsbilegenskaper.

Dette er ikke en tradisjonell hybrid, men kommer i utgangspunktet med en batteripakke som gir den 130 kilometers elektrisk rekkevidde. Men dette kombineres med BMW’s motor-generator kjent fra i8, og den hjelper til at den totale rekkevidden dermed blir på 580 kilometer.

Den kombinerte kraften fra de to elmotorene er på hele 535 hestekrefter, og den gjør 0-100 km/t på 4,5 sekunder.

Revero GT skal komme til neste år, men det finnes altså en langt mer spesiell versjon også.

Nemlig Karma GT designed by Pininfarina.

Karma har tidligere vist den fram på bilder, men nå tar de den også med på en bilutstilling.

For om knappe to uker er det klart for den berømte Monterey Car Week, og de som gjester Pebble Beach Concours d’Elegance kan også sjekke ut den enda smekrere Pininfarina-versjonen av Karma Revero GT.

Pininfarina har selvsagt gitt bilen sitt eget uttrykk, og har flikket både på fronten, sidene og gitt taket en svart kontrastfarge.

Bilen har rett og slett blitt hakket mer sportslig og elegant, og ingen ville reagert om du hadde sagt at en Karma Revero GT Pininfarina kom fra Italia.

Karma har ikke bekreftet at denne versjonen faktisk skal i produksjon, men det ville jo vært komplett galskap å kun nøye seg med en prototype av denne.

Det ville rett og slett vært dårlig karma det, og det vil de sikkert ikke ha noe av.

Her er flere bilder av en Karma designet av Pininfarina:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker