Annonse
Hjem Nyheter Slik kjører klodens største bokse-mester

Slik kjører klodens største bokse-mester

Anthony Joshua er den største verdensmesteren i boksing for tiden, og en skikkelig tungvektsmester må selvsagt kjøre med stil.

Det er ikke færre enn fire store forbund i bokseverden, og det å finne ut hvem som egentlig er den riktige verdensmesteren er ikke en enkel jobb.

Om man ikke heter Cecilia Brækhus da, for den norske bokseren er den aller første kvinnen som innehar alle de fire beltene på samme tid ‒ en «undisputed» mester.

I den aller største klassen blant mennene er det to verdensmestere, britene Anthony Joshua og Tyson Fury. Disse to skal etter planen møte hverandre senere i år om begge vinner sine kamper i mellomtiden, så dermed kan også en av disse bli som Brækhus ‒ en undisputed mester.

Men per i dag leder Joshua 3-1 om man teller tittelbeltene i de fire forbundene, og vi som er vant til å telle mål og poeng kårer dermed han til klodens største boksemester.

Saken fortsetter under Annonsen

Så hvordan kjører en ekte boksemester?

Jo, han er som sagt britisk, så dermed bør en bøllete Range Rover passe bra. En med litt mer muskler enn den vi dødelige kan kjøpe fra forhandleren.

Det biffen fikser Land Rover Special Vehicle Operations (SVO), som nå har laget en spesialversjon kalt SVAutobiography i Land Rover-verden til verdensmesteren.

Bilen er lakkert i svart med matchende tak og sidespeil, mens de har gitt elementer som grill og dørhåndtak et utseende som skal bilen et stealth-preg.

Den har selvsagt fått spesialfelger som er på 22 tommer hvor røde kalipere sørger for kontrasten.

Land Rover har også funnet plass til Union Jack-merket på sidene, samt andre henvisninger til boksekongen.

Også innsiden har fått seg en solid overhaling, og dette inkluderer de høyest imponerende forsetene til SVO med intet mindre enn 24 innstilinger og luksuriøse bakseter inspirert fra flyverden med blant annet massasjefunksjon.

En bil til en boksemester må selvsagt har muskler, og denne kan by på en V8 med 565 hestekrefter som burde holde for de fleste formål.

Joshua sier at denne skal bringe han til den neste tittelkampen mot bulgarske Kubrat Pulev på Tottenham Hotspur Stadium i juni.

‒ Denne tilpassede Range Rover kommer til å spille inn i oppbygningen, og ettersom jeg trener i Sheffield og har mange oppdrag i London vil SVAutobiography sørge for at jeg kan slappe av på turene, sier han.

Så ja, selv en tungvekmester trenger åpenbart å slappe av mellom slagene, bokstavelig talt.

Her er flere bilder av bilen til klodens største boksemester for tiden, Anthony Joshua:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,776FansLik
84FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker