Annonse
HjemNyheterSjekk ut denne politibilen

Sjekk ut denne politibilen

Norsk politi kunne nok tenkt seg denne, mens tyske råkjørere garantert er glade for at den imponerende BMW M850 med 620 hk kun er en utstillingsbil.

Tyskland med bilmerker som BMW, Mercedes og Audi har selvsagt en masse tuningsselskaper som gjør potente biler enda råere, men også disse tenker på sikkerheten.

Faktisk så mye at mange er medlem i en organisasjon som heter «Tune It. Safe», hvor andre medlemmer inkluderer det tyske politiet.

For sjette gang kjører disse en kampanje som skal sette søkelyset på sikker kjøring, og tuningsselskapet AC Schnitzer gjør noe ganske smart.

De vet at mange råkjørere mest av alt er redde for å bli tatt i politikontroller, og har dermed laget en uniformert bil som skal sette fokus på det viktige arbeidet «Tune It. Safe» gjør.

Saken fortsetter under Annonsen

Nå er det ikke bare derfor de har laget bilen, for de vil også vise at slike spreke utgaver faktisk er lovlige for veiene. Og hva er da bedre enn å vise den fram i form av en politikledd utgave?

Bilen de har tatt for seg, og som også er mulig å få tunet av AC Schnitzer akkurat som denne bare i sivil utgave, er en BMW M850i.

Basismodellen er en ny BMW M850i xDrive, og denne har AC Schnitzer trimmet opp fra 530 hk til solide 620 hk. Og som du skal få se i bildegalleriet litt lengre kan man virkelig se at det har vært fagfolk på jobb under panseret, for det ser lekkert ut også der.

Men motoren og den utvendige drakten er selvsagt ikke det eneste de har gjort med bilen.

Bak finner man to par med eksosstusser i «Carbon Sport», den er senket med ca. 20-30 mm foran og rundt 20-25 mm bak, har en rekke karbon-elementer i frontspoiler, sidevingene foran, sideskjørtene, diffusoren bak og selvsagt bakspoileren.

Den har også fått nye aero-komponenter som skal sørge for at bilen sitter enda mer klistret til underlaget, og på innsiden har den også fått en rekke aluminium-detaljer.

Nye felger er en selvfølge for tunerne, og denne vanvittige politibilen kan skilte med nye 21-tommere skodd med dekk på 255/30 foran og 295/25 bak.

Og selvsagt er den utstyrt med fungerende politilys.

Sjekk ut den ville politibilen under, men heng med nedover, for AC Schnitzer har også laget en annen minst like imponerende politibil.

Dette er altså ikke første gang AC Schnitzer har gjort dette stuntet for kampanjen, for i 2018 kom de med en politikledd utgave av en BMW i8.

Også den bilen fikk en lignende behandling som M850i nå har fått, og som du kan se av bildeserien under ser den minst like imponerende ut.

Og til stor skuffelse for det tyske politiet, og like stor lettelse for de tyske råkjørerne, er begge to kun utstillingsbiler, så du risikerer ikke å få en slik etter deg om du tar litt for store sjanser på den tyske autobahnen.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse