Annonse
Hjem Nyheter Sjekk bildene fra årets kuleste bilshow

Sjekk bildene fra årets kuleste bilshow

Beklager Oslo Motor Show, det finnes en bilutstilling som er kulere. Vi snakker selvsagt om SEMA i Las Vegas, og nå kan vi by på en diger bildeserie derfra.

SEMA er ikke som de andre store bilshowene, hvor produsenter flokker til med nye modeller som skal vises fram og skape interesse og entusiasme.

Navnet avslører hva som foregår i Las Vegas, for dette er altså skrevet med store bokstaver og er dermed en forkortelse av noe.

Mer bestemt «Specialty Equipment Market Association», og de som er flinke i engelsk skjønner hva dette betyr. Dette er utstillingen for de som lager deler, trimmer biler, bygger om kjøretøy og som lager spesialmodeller.

Publikum får altså ikke se at for eksempel Toyota lanserer en ny modell der, men de kan oppleve at Toyota dukker opp med noen spesielle biler.

Saken fortsetter under Annonsen

Det kan helt klart årets publikum gjøre, for produsenten og ikke minst avdelingen Toyota Racing Development (TDR) har virkelig slått til i år.

Hovedfokus for verdens største produsent er selvsagt comebacket for Supra, denne sportsbilen som ble pensjonert tilbake i 2002.

Toyota og TDR har dratt med seg en rekke spesialversjoner til SEMA:

  • 2020-modellen GR Supra 3.0 Premium
  • Modifiserte GR Supras fra biltunere
  • GR Supra Pace Car
  • Camry og Avalon fra TDR
  • Supra fra NASCAR og GR Supra Racing Concept
  • En 1.000 hk B58 Supra-motor
  • Biler fra Supra Mk5-klubben

De har altså gått ganske så bananas, og vi er selvsagt ikke så kjipe at vi ikke skal vise noen bilder av hva den japanske produsenten har med seg.

Her har du de, og husk at dette bare en oppvarming til bildene fra selve SEMA-showet. De kommer litt lenger ned.

SEMA tiltrekker seg altså både deleprodusenter, tunere og store produsenter, og starter med en konvensjon som kun er for de profesjonelle aktørene. Her er det flere tusen utstillere, og rundt 70.000 kjøpere.

Så åpner selve utstillingen, og der kan publikum sjekke ut mange hundre spesiallagde biler som kan ta pusten fra alle og enhver.

Totalt regner man med at det vil komme rundt 160.000 mennesker på SEMA og en annen ettermarked-utstilling som går parallelt i løpet av en hektisk helg, så det er gigantiske greier som blir arrangert i Las Vegas.

Og her er noen av det de kan se, og etter å ha bladd igjennom denne er det lett å skjønne hvorfor folk valfarter til Nevada denne helgen.

Kos deg med denne:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,615FansLik
72FølgereFølg
84FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker