Annonse
Hjem Elbiler Polestar 2-salget i gang

Polestar 2-salget i gang

Nærmere 350 nysgjerrige nordmenn møtte opp da Polestar-sjefen inviterte til seanse i Oslo. Og han hadde en stor nyhet på lur.

Volvos elektriske dattermerke Polestar har nå kommet så langt i prosessen rundt elbilen Polestar 2 at de har tatt imot de første bestillingene.

Modellen har vært under testing en stund allerede, og går alt etter planen starter svenskene med utleveringer allerede i år.

Les også – Elektrisk hengerfeste til Polestar 2

Og de har høye forventinger, spesielt i Norge.

Polestar 2 – Pris og rekkevidde

Saken fortsetter under Annonsen

Det er ikke så rart, for de sier selv at bilen skal bli en direkte konkurrent til Tesla Model 3 ‒ fjorårets mest solgte bil i Norge.

Den er da også priset i samme område som Model 3, og Norge som får verdens rimeligste Polestar 2 er utgangsprisen satt til 469.000 kroner. Til sammenligning starter den på 659.000 svenske kronor i sitt hjemland.

Men hva får kundene for den prisen?

Det lurer også mange nordmenn på, for da Polestar inviterte til en seanse med administrerende direktør Thomas Ingenlath torsdag dukket det opp nærmere 350 nysgjerrige.

Der fikk de muligheten til å spørre sjefen direkte.

‒ Norge er et av de aller viktigste markedene i verden for oss, og det er derfor en selvfølge at vi vier tid til å møte norske kunder, sier Ingenlath.

Måtte utvide

Norges-sjefen, Alexander Hørthe, kunne da også rapportere om en enorm interesse rundt arrangementet.

‒ I utgangspunktet hadde vi sett for oss en mer intim samling, men interessen fra norske kunder og interessenter har vært så stor at vi måtte utvide arrangementet slik at så mange som mulig skulle få plass. På et tidspunkt måtte vi si stopp, smiler Hørthe.

Deltakerne fikk da også med seg unikt innhold. For Ingenlath delte mer enn gjerne private bilder av Polestar 2 som han hadde på telefonen.

Norge det eneste landet

Dermed fikk de innblikk i Polestar 2s reise fra første skisser og ideer til det endelige resultatet.

‒ Norge er det eneste landet vi gjennomfører et slikt arrangement, og det er viktig for oss at nordmenn får anledning til å bli enda bedre kjent med oss, Ingenlath.

Torsdagens arrangement tok plass i Oslo, men hele seansen ble også direkteoverført til andre plasser slik at andre også kunne følge det hele.

‒ Norge er et land med store avstander, og det er viktig for oss at vi når ut til alle som ønsker å være en del av Polestar-familien. Nærmere 1.000 mennesker fulgte arrangementet via livestream, forklarer Hørthe.

Åpnet for bestillinger

Publikum fikk altså muligheten til å stille Ingenlath spørsmål, og kveldens mest populære var når Polestar tenker å gå fra reservasjoner til bestillinger.

Der hadde sjefen en stor nyhet på lur.

Svaret var: «I dag!».

Samme dag ble nemlig de 300 første reservasjonene i Sverige og Norge konvertert til reelle bestillinger, og salget er dermed formelt åpnet.

‒ De kundene som har forhåndsreservert først vil prioriteres i konverteringsprosessen, slik at det blir rettferdig, understreker Ingenlath.

Polestar får elektrisk hengerfeste

Les også:

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,127FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker