Annonse
HjemNyheterPimpet opp GLE Coupé

Pimpet opp GLE Coupé

De aller fleste ville vært svært så fornøyd med å kunne sette seg bak rattet på en original Mercedes GLE Coupé, men nå har Hofele laget en utgave for de litt mer kresne.

Det finnes selskap som lever av å gjøre nye biler enda mer spesielle, og det nærmeste man kommer en slik offisiell for Mercedes er tyske Hofele. Så når Mercedes gasser opp tempoet, må Hofele gjøre det samme.

De siste fem månedene har da også vært usedvanlig travle, og Hofele har spyttet ut enda mer eksklusive utgaver av både AMG E53 Cabriolet, EQC, G-Wagon, GLS og GLE.

Nå fylles halvdusinet, for den sjette og foreløpig siste modellen de har gått løs på er Mercedes GLE Coupé.

Saken fortsetter under Annonsen

Mercedes presenterte en ny versjon av denne i desember, hvor det sportslige coupédesignet gjør at akselavstanden krymper med 60 mm i forhold til den originale GLE-utgaven.

Hofele har åpenbart falt for denne, og har nå gitt den en aldri så liten overhaling både på ut- og innsiden.

Varemerket til Hofele er en todelt utvendig lakk, og GLE Coupé har fått en finish med en metallic grå over svart som skal gi den sportslige modellen en enda sterkere karakter.

Foran har de satt på en ny signaturgrill og nye kromdetaljer rundt fanger og luftinntak. Og som vanlig har de utstyrt bilen med nye felger, som går fra 22- til 24 tommer.

Hofele nøyer seg selvsagt ikke med utvendige forandringer, og innvendig har de pimpet med et enda mer elegant design og myke materialer, som for eksempel Alcantara. De som ikke er fornøyd med bare noen få endringer, kan faktisk få hele innsiden redesignet med de aller dyreste materialene.

Resultatet av alt detter er altså en enda mer eksklusiv GLE Coupé, og dykk inn i bildeserien under og sjekk den ut enda nøyere.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse