Annonse
Hjem Nyheter Ny Audi for asfaltjungelen

Ny Audi for asfaltjungelen

Audi har løftet A1 Citycraver fire centimeter i forhold til Sportback, og den bør kunne forsere det meste av hindringer i asfaltjungelen.

De fire ringene har som kjent modeller som dekker alle områdene, for eksempel den lille bybilen A1, kompakte A3, stasjonsvognen A4 Avant, urbane TT Coupé, luksusvognen A8, SUV-serien Q, den iltre sportsbilen R8 og elbilen e-tron.

Nå har de også en som kan kravle seg gjennom den hektiske bykjernen, uansett hvilke hindringer du kaster mot den ‒ A1 Citycraver.

Dette er i utgangspunktet en A1 Sportback når det både kommer til design og løsninger, men er hevet et hakk for enda bedre utsikt ‒ altså litt slik de populære SUV-modellene.

Audi har hevet A1 Sportback fire centimeter, 3,5 centimeter står fjærer og understellet for og de resterende mm kommer fra større hjul.

Saken fortsetter under Annonsen

Dette er altså en slags crossover, og en svært kompakt en. Den måler kun 4,04 meter, og er blant annet 15 centimeter kortere enn Audis minste SUV, Q2.

Det er ikke vanskelig å skjønne hva Audi har tenkt med denne, og i tillegg til å lokke potensielle SUV-kunder satser de på de yngre og mer hippe bilførerne.

Den kan fås i ni forskjelligere (og sikkert sterke) farger, og den skiller seg ut med å komme med et kontrasttak ‒ enten svart metallic eller grå metallic.

I tillegg til flere designgrep som å gir den aluminiumsdetaljer på utsiden, har de også hippet opp den digitale innsiden med å lakkere detaljer i den samme fargen som utsiden samt mørke og lyse kontraster.

Slik blir resultatet i en S line-utgave:

Citycraver er altså en litt røffere utgave av A1 Sportback, så vi kan sikkert forvente samme motor og drivverk som søstermodellen også. Akkurat det sier ikke Audi noe om.

For å virkelig nå de mer ungdommelige av oss har tyskerne også puttet inn en mobilboks og et lydanlegg fra Bang & Olufsen med 560 watt, så det bør være mulig å både se og høre at det kommer en A1 Citycraver.

Audi sier at de åpner for bestillinger i august, og at de kommer med en mer spesiell Edition One i grå eller oransje med 18-tommers hjul og med S line-interiør.

Her er flere bilder av den nye crossoveren Audi A1 Citycraver:

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,124FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker