Se øverst til høyre på bildet av Lars Mabro Carlsson. Ja, dette er en skjermdump fra The Voice på TV 2. (Fotos: Electric Way)

Blir Voyah-sjef Norges nye sangstjerne?

Det smaker litt (sang)fugl av det nyeste Voyah-tilskuddet her i Norge, Dream-modellen. Og apropos drøm, salgssjef Lars Mabro Carlsson følger sin og dukker faktisk opp på TV-skjermen fredag kveld!


Kinesiske Voyah satser på litt mer luksuriøse elbiler, og tok sitt første steg ut i verden med Free-modellen. Det hele startet i Oslo og i regi av importørene Electric Way.

I Sulland-selskapet har de en VP Sales som heter Lars Mabro Carlsson, og han har ekstra grunn til å være spent på hvordan helgen går.

For det blir premiere på en ny familiefrakter kalt Voyah Dream, en 7-seter som viderefører kapteinstolene kjent fra Free-modellen over til enda større biler. Den blir vist fram under eCarExpo Oslo, som foregår i Nova Spektrum i Lillestrøm denne helgen.

 

Men det er ikke alt.

Carlsson, som tross et litt svensk etternavn er en totning bosatt i Oslo, har en annen drøm. Den deler ham med mange andre talentfulle nordmenn, nemlig å delta i selveste The Voice. Ja, TV 2-programmet som føder sangstjerner hvert eneste år.

Så VP’en står først på scenen i Lillestrøm fredag, før han deretter dukker han opp på den virkelige store scenen på TV-skjermene senere på kvelden.

‒ Jeg har ikke helt oversikt over hvor mange salgssjefer i norsk bilbransje som har prøvd seg i TV-sendte talentkonkurranser, men noe sier meg at vi ikke blir mange på julebordet, sier en smilende Lars M. Carlsson.

Han har de to og et halvt siste årene hatt ansvaret for å få Voyah ut på norske veier, noe som selvsagt er en formidabel oppgave. Men mellom slagene har han forsøkt å vedlikeholde sin mangeårige interesse for musikk.  

‒ Jeg synger og spiller litt gitar når tiden tillater det, men da kona gikk bak ryggen min og meldte meg på The Voice ble det plutselig litt mer alvor, erkjenner Carlsson, som i mange år har vært fast inventar i bandet Her Majesty.

Vi røper vel ikke for mye med å si at et talentprogram som The Voice ikke er direktesendt, men Carlsson synger selvsagt ikke ut resultatet av kveldens store TV-debut.

Det han kan slå fast er at han ikke har noen umiddelbare planer om å si opp jobben i bilbransjen med det første.

‒ Don't quit your dayjob! Er det ikke det alle med popstjernedrøm i magen får høre?

‒ Nå har det jo vært et tøft år for bilbransjen, men heldigvis går det veldig fint med oss i Electric Way. Nå drømmer jeg egentlig bare om å få på plass et skikkelig karaokeanlegg i den nye Voyah Dream-modellen vår, sier sangfuglen, som har en ganske stor gulrot til alle besøkende på Voyah-standen på elbilmessen.

‒ Uansett skal jeg faktisk gå så langt som å love å synge en låt til alle som kjøper bil av meg på Lillestrøm i helga! smiler Lars Mabro Carlsson.

Den lovnaden svinger det altså av, så får tiden vise om TV-debuten gjør det samme!

Les også:

Debatt