Annonse
Hjem Nyheter MG også som en ladbar hybrid

MG også som en ladbar hybrid

Det er ikke mange måneder siden MG ZS EV inntok Norge, og er allerede godt plassert blant de mestselgende bilene. Og det britiske merket gir nå gass, og har klar nok en modell.

MG ble grunnlagt allerede på 1920-tallet, men var på full fart ut i det kalde mørket for rundt 15 år siden.

Heldigvis ble merket reddet av noen kinesiske investorer, og med en ny elbil kalt ZS EV har også det ærverdige merket tatt full sats i Europa.

I vår gjorde det også comeback i Norge, og gikk rett inn i bestselgerlisten.

Så langt i 2020 er den Norges 15. mest registrerte bil, foran biler som Toyota Rav4, Peugeot 208 og Kia Soul. Så langt er det registrert 1.829 nye ZS EV, og den populære SUV-modellen er nå den 5. mest registrerte bilmodellen hittil i denne måneden.

Saken fortsetter under Annonsen

Og det gjelder som kjent å svi mens jernet er varmt, så MG gasser nå på med nok en modell som også skal nå de som ikke er interessert i en ren elbil.

En ladbar hybrid etter samme oppskrift som ZS EV.

‒ Det er kombinasjonen godt utstyrt modell til en gunstig pris, og at vi er leveringsdyktige som er nøkkelen til det gode salget vi nå ser, sier Jan Kåre Holmedal, daglig leder i Norwegian Mobility Group som importerer MG.

Neste ut er kalt MG HS Plug-in Hybrid, en SUV som plasserer seg i det populære C-segmentet. Dette er den første ladbare hybriden MG lager, og kombinerer en 1.5-liters bensinmotor med en 90 kW sterk elmotor. Dette gir en effekt på hele 258 hk, og 0-100 km/t på rundt 7 sekunder.

Den har en elektrisk rekkevidde på 51 kilometer, og byr på en ny og innovativ 10-trinns(!) girkasse som sørger for dynamiske kjøreopplevelser.

MG HS er ikke en ny modell, og den rene bensinutgaven kom for eksempel til England allerede i oktober i fjor.

Og de som er litt usikre på om MG HS er en sikker bil, så kan vi legge til at den har gått gjennom de omfattende kollisjonstestene til Euro NCAP.

Både den og ZS EV besto med bravur, og kunne innkassere toppscoren med 5 stjerner ‒ noe langt fra alle europeiske biler klarer.

Den norske importøren sier at mer spesifikke spesifikasjoner rundt den ladbare hybriden kunngjøres når bilen blir offisielt lansert i desember, og den norske lanseringen er ventet i løpet av første kvartal neste år.

En så lenge kan vi ta en nærmere titt på den engelske versjonen av MG HS Plug-in Hybrid:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker