Annonse
Hjem Nyheter Denne Defenderen legger du garantert merke til

Denne Defenderen legger du garantert merke til

En mer muskuløs og fargerik Land Rover Defender skal du lete lenge etter.

Tyske Lumma har kastet seg over den nye Land Rover Defender (L663) som ble lansert i fjor høst, og resultatet er mildt sagt oppsiktsvekkende.

Den er fortsatt til å kjenne igjen, en Land Rover er tross alt en Land Rover, men dette er slik en Defender ville sett ut om den gikk på en bolekur.

For her har det est ut nye muskler over hele bilen, som er 40 mm bredere både foran og bak.

Lumma skiller seg bittelitt fra andre tuningsselskaper ved at de først og fremst fokuserer på design, selv om de også gjør bilene sterkere. Det skal de også gjøre med den nye Defenderen, uten at de tukler med selve motoren.

Saken fortsetter under Annonsen

Og de er svært så seriøse når det kommer til spoilere og den slags, og har utviklet moderne produksjonsmetoder hvor de kun bruker nye, sterke og lette materialer i tillegg til å ta høyde for aerodynamiske egenskaper. Så når de kaster seg over en bil som Defender, så betyr det nye komponenter i karbonfiber og lignende.

Det er altså voldsomme ting de har gjort med den ærverdige Defender-modellen, foruten å gi den noen fargerike farger.

En ny frontspoiler og sideskjørt er en selvfølge for de fleste tuningsselskapene, og det får selvsagt også Lummas Defender. Skjermutbyggere er også en selvfølge, noe som gjør at modellen har est ut med 40 mm både foran og bak.

Ny grill, nye panserdetaljer, nytt bakskjørt og vinger (luftinntak) er også på plass, samt et noe ombygd tak med to spotlighter sørger for at denne skiller seg ytterligere ut.

Det hele rundes av med nye felger, som strekker se fra 19- til 23 tommer. Her er det også mulig å få felger i aluminium, og kundene kan velge mellom terrengdekk og vanlige kjøredekk.

På kraft-fronten utvikler Lumma et nytt eksosanlegg som de skal komme med, og de har også på lur et hevesett som gjør bilen 30 mm høyere.

Lumma har heller ikke oversett innsiden, hvor de tilbyr flere pakker som gjør bilen enda mer spesiell. Her strekker mulighetene seg fra pedaler i aluminium til et komplett skinninteriør, og trenger du personifiserte matter så fikser Lumma det og. Selvsagt gjør de det.

Og ja, så har vi fargene da. Vi vet rett og slett ikke hva vi skal si om de tre som Lumma nå viser fram, så du får sjekke ut bildene litt lenger ned og gjøre opp din egen mening.

Selskapet melder at leveringene av den nye pakken starter til våren, og inkluderer også den nye toppmodellen Land Rover Defender 5.0.

Her er bildene av den muskuløse og fargerike Defender:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker