Annonse
HjemElbilerMG med nok en stor nyhet

MG med nok en stor nyhet

Britiske MG følger opp nyheten med en ladehybrid med å utvide garantien med to år.

For bare kort tid siden trodde ingen at MG skulle bli et viktig merke her i Europa, vel, foruten MG selv da.

Det ærverdige britiske merket med kinesiske eiere gjorde seg nemlig klart for et europeiske comeback, og hadde en plan hvor tre markeder som pekte seg ut. Selvsagt hjemmebanen Storbritannia, og to litt snodige valg med tanke på innbyggere og salgspotensialet ‒ Norge og Nederland.

Grunnen var selvsagt at MG skulle gjøre comeback med en elbil, og der leder de to landene på N an.

Oppskriften har vært en suksess, og her hjemme er nå elbilen MG ZS EV den åttende mest registrerte bilen ‒ for eksempel langt foran en tidligere bestselger som Toyota Corolla. Den har også vært den mestselgende helelektriske SUV-modellen i Norge de tre siste månedene.

Saken fortsetter under Annonsen

Det er alltid hyggelig at et «nytt» merke lykkes, og MG kjører nå på med fornyet luft i seilene.

Flere land har fulgt etter de tre opprinnelige, deriblant Danmark, og nå står de virkelige store for tur ‒ ledet an av Tyskland.

Og da er det smart å ha flere modeller å by på, og MG utvider nå porteføljen med en ladbar hybrid i det populære SUV-segmentet.

Som vi kan se av bildet er MG EHS Plug-in Hybrid en flott og moderne designet SUV som ikke står tilbake for noen:

MG EHS er 4,57 meter lang, 1,87 meter bred og 1,66 meter høy, og størrelsesmessig befinner den seg dermed midt mellom for eksempel de to Volvo-modellene XC40 og XC60. Det er altså en ganske så romslig SUV i det hete C-segmentet.

EHS Plug-in Hybrid ble vist fram her i Norge tidligere i måneden, og skal sammen med ZS EV sørge for enda mer salgsmoment for det britiske merket.

Og det skal også en fornyet garanti sørge for.

MG feirer nemlig flere markeder og modeller med å utvide garantien med to år, både for nye og eksisterende kunder. Så ja, det betyr at også de som allerede har kjøpt en ZS EV får de nye vilkårene.

Alle bilene fra MG har dermed en garanti på 7 år/150.000 kilometer, og inkluderer gledelig nok også de elektriske drivkomponentene som litium-ion-batteriet og elmotoren. Rustgarantien for MG ZS EV og MG EHS Plug-in Hybrid er fortsatt på 10 år mot gjennomrustning.

Et annen kundevennlig grep er at MG-kjøperne også får gratis veihjelp det første året etter registrering. Og vedlikeholdes bilen hos en autorisert MG-forhandler, forlenges veihjelpen automatisk med ett år om gangen i opptil syv år. Ja, det betyr potensielt gratis veihjelp i opptil sju år.

MG opplyser at garantien naturligvis kan overføres til ny eier ved salg av bilen.

Oppskriften elbil, SUV og pris har altså vært en stor suksess for MG, hvor en MG ZS EV starter på 240.000 kroner. Nå utvider de altså med ladehybriden MG EHS Plug in-Hybrid som har en inngangspris på 370.000 kroner, og klinker til med en garanti helt i toppklassen.

Så det er ingen grunn til å avskrive 96 år gamle MG ‒ nå sprekere enn noensinne.

Her er flere bilder av MG EHS Plug-in Hybrid:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse