Annonse
Hjem Nyheter Hva er det Mitsubishi nå har laget?

Hva er det Mitsubishi nå har laget?

Mitsubishi har på gang et nytt konsept, og ut av det ene bildet vi har fått er det ikke greit å se hva de styrer med nå.

En bilprodusent som ikke lar seg rive med og lager et utall modeller er våre venner fra Japan. Skal du kjøpe deg en ny Mitsubishi og går inn på den norske hjemmesiden, er det faktisk bare tre valg.

Det ene er i-Miev, denne lille elbilen som også kommer under navnene Peugeot iOn og Citroën C-Zero. Jepp, de tre er stort sett den samme bilen.

Den andre er pickupen L200, som akkurat er kommet i 6. generasjon.

Og den tredje er selvsagt den populære ladbare SUV-modellen Outlander PHEV.

Saken fortsetter under Annonsen

Nå har de også andre modeller som ikke selges i Norge, slik som Pajero, ASX, Eclipse og Mirage, så noen modeller har de selvsagt.

Og de er også glade i konsepter.

Vi husker godt den ferske Mitsubishi Engelberg Tourer, og det sveitsiske alpenavnet avslører at dette er en SUV ment for vinterlige forhold. Den hadde vel passet perfekt i Norge?

De som har en godt trimmet hjerne husker også e-Evolution Concept, en veldig teknologisk elektrisk bil vist fram under Tokyo Motor Show i 2017.

I oktober er det klart for en ny bilutstilling i hjemlandet, denne gang det 46. Tokyo Motor Show, og Mitsubishi har med seg et nytt konsept de skal vise fram.

Og hva dette er for noe er ikke godt å si ut fra det ene bilde vi har:

Vi ser fire viftelignende greier eller hva det er og noen andre ting som ikke gir så veldig mye mening, så fanden vet, kanskje kødder de med oss?

Men nei, det gjør de selvsagt ikke.

For dette er en ny kompakt og ladbar SUV, en litt mindre og moderne variant av Outlander PHEV som de jo har stor salgssuksess med.

Konseptet er laget etter slagordet «Drive your Ambition», og viderefører kombinasjonen av SUV, ladbar hybrid og firehjulstrekk som vi kjenner fra Outlander PHEV.

Bilen har et nedjustert og lettere AWD- og hybridsystem tilpasset en mer kompakt SUV, og det er stort sett det Mitsubishi har å si om den på nåværende tidspunkt.

Vi har heller ingen anelse om de virkelig har tenkt å gå videre med denne, og dermed sette den i produksjon.

Men en slags moderne mini-versjon av Outlander PHEV høres utvilsomt ut som en god idé, og om den ikke ser altfor spesiell ut bør den kunne selge greit.

Kanskje blir nettopp det foreløpig navnløse konseptet den den fjerde modellen som selges i Norge?

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,812FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker