Annonse
HjemNyheterHjelp, en limegrønn Urus!

Hjelp, en limegrønn Urus!

Som vi vet elsker Lamborghini å skille seg ut, men har de gått for langt med to nye farger til den elleville SUV-modellen Urus?

En av verdens aller enkleste biler å spotte er en Lamborghini, og det er for eksempel svært enkelt å se at det kommer rullende en Countach bortover gata ‒ denne flate og spisse supersportsbilen.

Dette prinsippet har de fulgt helt siden Ferruccio Lamborghini startet merket i 1963, også nå de trår over i nye markeder.

Det Audi-eide merket har blant annet sett hvor stor suksess Porsche hadde med sine SUV-modeller, og allerede i 2012 presenterte de selv et slikt konsept.

Saken fortsetter under Annonsen

Men Lambo vil at bilene deres er perfekte, så det gikk ytterligere fem år før de endelig kunne lansere modellen Urus ‒ enn super-SUV.

Dette er modellen som skal ta opp kampen med biler som Porsche Cayenne, Bentley Bentayga og Audi RS Q8, og Lamborghini, eller Audi om du vil, sparer ikke på kruttet. De plasserte like godt en diger motor med 650 hestekrefter under panseret.

Selvsagt fulgte de også designtråden fra 1963, og Urus er lett å spotte med sine definerte vinkler og kanter.

Og nå blir det enda lettere. Ja, det blir nær sagt umulig å overse den. Om den har en av de nye spesialfargene da.

For sjekk dette:

Ja, vi er halvveis i sjokk her, og fomler intenst etter solbrillene. Og det skal Lambo iallfall ha, de tør!

Den italienske oksen lyktes med strategien med å tilby SUV, og i 2019 økte de salget med flotte 43 prosent. Totalt noterte de seg for 8.205 biler i rekordåret, og nærmere 5.000 av disse var Urus.

Men Lamborghini vil selvsagt ha mer, så de prøver seg nå på noe som de har kalt Pearl Capsule, som vel betyr noe i retning av perlekapsel.

Bak disse bilene står Lamborghinis designavdeling kalt Centro Stile, og som vi skjønner er det fargekombinasjoner som gjelder her.

Den aller mest populære fargen av de rundt 8.300 Urus-eksemplarene som er levert til nå er en «kjedelig» gråfarge, etterfulgt av Lambos signaturfarge gul. Og vi tror kanskje det vil fortsette slik.

For du må være glad i oppmerksomhet om du for eksempel kommer i den i utgangspunktet spesielle Urus som er drapert i en farge som denne perle-oransje (er det noe som heter det?):

Som vi ser følger fargene også videre til felgene og på innsiden (flere bilder under som også viser innsiden), og er mikset med glanset svart kontrast.

Og ja, Lambo tilbyr også langt flere farger enn disse to, sammen med en rekke andre personifiserte valg som kundene selv kan bestemme. Så det er mulig å gjøre din Urus virkelig unik.

Urus anno 2021 vil også by på en rekke førerassistenter og ny teknologi, og ADAS-pakken byr blant annet på 12 forskjellige hjelpemidler samt et head-up-display.

Og i limegrønn og oransje ‒ for de som virkelig vil stikke seg fram:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse