Annonse
HjemNyheterEn rasende Audi RS Q8

En rasende Audi RS Q8

Lumma har gjort i utgangspunktet spreke RS Q8 om til et villdyr.

Audi presenterte RS Q8 sent i fjor, og den er litt av et SUV-beist. Bilen, som starter på drøyt 1,8 millioner kroner, tar de sportslige RS-utgavene ut til skogsveien, og med høy bakkeklaring og 600 hestekrefter under panseret er nok dette en drømmebil for mange.

Men, som alltid, er det noen gærninger som ikke er helt fornøyd. Noen slike finner vi hos tyske Lumma Design.

Disse pimper opp i utgangspunktet råe modeller, og har blant annet kastet seg over SUV-modeller som BMW X7 og den sylferske Aston Martin DBX.

Saken fortsetter under Annonsen

Nå har de fått teften i den nye RS Q8, og det er ikke småtterier de har gjort med den heller. Ut av bli ny-kuren har det kommet en bil som heter Lumma CLR RS Q8.

Som du kan se ut av bildet under har de gitt den et helt nytt design, og er du på jakt etter oppmerksomhet bør dette være en bil som passer for deg. For her er det nye spoilere både foran og bak, nye hjulbuer og dørpaneler, en ny diffusor og takspoiler bak, moderniserte baklykter og digre luftinntak.

Og ja, selvsagt noen spesielle farger, noen digre og fancy felger på 23 tommer og dekk med profilen 305/30. Pakken starter på 38.000 euro i Tyskland og inkluderer montering og lakkering, og er klar til høsten.

Skulle du mot formodning fortsatt lure på om dette faktisk er en sprek bil, så bør de fire stussene bak overbeviser deg.

Om du fortsatt er skeptisk kan du ta en titt i motorrommet, og deretter få deg en tur i bilen. Da bør du i så fall være overbevist.

En standard RS Q8 er utstyrt med en 4-liters V8-motor med 600 hk og et dreiemoment på 800 Nm, og klarer 0-100 km/t på 3,8 sekunder. Det er sportsbil-raskt det.

Lumma trumfer dog dette enkelt, og har økt effekten til 705 hk og 910 Nm ‒ opp 105 hk og 110 Nm. Hva sprinten går unna på er ikke kjent, og det er kanskje like greit?

Men det holder selvsagt ikke bare å gjøre modifikasjoner på utsiden og i motorrommet, og Lumma tilbyr også interiørmessige endringer.

Faktisk tilbyr de så mye på innsiden at de ikke en gang har en egen pakke, men sier like godt at absolutt alt er mulig å gjøre. Så pianofinish? Mulig. Eksklusivt tre? Mulig. Mer skinn? Mulig.

Ja, du kan til og med få brodert navnet ditt på mattene, for ja, hvorfor ikke? Det er like greit å kjøre full pakke med en slik bil.

Som ja, faktisk også kommer i en oransje farge. Hmmm.

Her er flere bilder av den ultimate RS Q8:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse