Annonse
Hjem Nyheter Nye og røffere Transit-versjoner

Nye og røffere Transit-versjoner

Av alle Ford-modeller her i Europa er det nå varebilen Transit som får et hint av Raptor i seg.

I USA er det Fords F-serie som gjelder, og verstingene er blant annet F-150 Raptor. Men kundene i Europa er ikke glemt når det kommer til pickuper.

Her forer de kundene med Ranger-serien, og det finnes en skikkelig bølle i den familien også ‒ Ranger Raptor. Denne skiller seg blant annet ut med litt mer krefter enn standardversjonen, og ikke minst har den en grill som viser at den er litt røffere enn resten av familien.

Og hvem får et hint av denne grillen nå?

Ja, riktig, av alle ting ‒ Transit.

Saken fortsetter under Annonsen

Ford prøver seg nå med to litt røffere og robuste versjoner av varebilen i Active- og Trail-serien. Begge er allerede leveringsklare, og starter under en halv million.

Når det gjelder Trail med en liten Raptor-grill så er denne ikke overraskende laget for litt røffere forhold, og de med tohjulstrekk får en ny standard mekanisk differensialbrems som skal hjelpe de framover. Det finnes også en firehjulsdrevet versjon som enkelt bør takle vanskelige norske vinterforhold greit.

Ford byr også på andre oppgraderinger både på utsiden og innsiden, slik at bilen skiller seg enda mer ut fra standardversjonen av Transit.

Transit Custom Trail starter på 446.700 kroner, mens Transit 2T Trail har en startpris på 481.000 kroner.

Det amerikanske merket satser bredt på Active-modeller, slik som Focus Active som byr på en litt større bakkeklaring og et røffere ytre. Og en slik utgave finner vi også i Transit-familien.

Active-versjonen er basert på Transit Custom, og i tillegg til et litt røffere ytre byr også Ford på den samme mekaniske differensialbremsen som Trail kommer med. Det vil også komme en Transit Connect Active-versjon senere i år.

Active-versjonen har fått en startpris på 485.000 kroner, så også denne holder seg under en halv million.

Selv om vi ikke akkurat tenker på Transit som en røff SUV, har Ford Norge tro på de to nye utgavene.

‒ Både Active og Trail-modellene våre viser med all tydelighet hvor anvendelig og praktisk vår Transit-famile er, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

‒ De kan brukes til alt fra transport i områder med dårligere veier til turer på fritiden i skog og mark. Vi vet at fremkommelighet og et sporty utseende er viktig for mange av våre kunder. Dette er biler som derfor vil passe svært bra for det norske markedet.

Her er flere bilder av de to nye versjonene:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker