Annonse
HjemNyheterHer skyter nye Huracán EVO fart

Her skyter nye Huracán EVO fart

Denne saken handler om en Lamborghini Huracán EVO som akselerer. Jepp. Se video.

Lamborghini viste fram 2020-modellen av Huracán EVO i januar, og det er noe ekstreme greier italienerne har satt sammen.

Bilen byr på intet mindre enn 2,22 kilo for hver av hestekreftene den har, og når de også har gjort den smidigere, mer stabil og koblet inn diverse støttesystemer skjønner vi at dette blir ganske så drøyt.

Motoren er fortsatt den samme med V10, men den har fått mer hester og grommere lyd. Nye EVO kan by på 640 hk ved 8.000 r/min og et dreiemoment på 600 Nm ved 6.500 r/min. Og med en tørrvekt på 1.422 kilo betyr dette altså 2,22 kg/hk.

I rene tall betyr dette 0-100 km/t på 2,9 sekunder, og dobles distansen går dette unna på 9,0 sekunder. Bremsingen fra 100 km/t og ned til 0 går unna på småpene 31,9 meter, mens toppfarten er oppgitt til mer enn 325 km/t.

Saken fortsetter under Annonsen

Bilen har også fått et nytt design, og nye spoilere, luftinntak og splittere sørger for at den holder seg enda bedre på asfalten, og på toppen har de puttet inn en dynamisk kontrollenhet som visstnok skal vite hva du skal foreta deg før du gjør det. Dermed kan bilen selv foreta justeringer i forkant, og du slipper å ende opp i grøfta.

Lamborghini er eid av Audi, som igjen er eid av Volkswagen-gruppen. Så dermed vanker det ny teknologi også i cockpiten i den nye Huracán EVO, og de har faktisk også puttet inn en berøringsskjerm på 8,4 tommer som styrer det meste.

Ja, de har til og med støtte for Apple CarPlay i EVO-versjonen.

Selv om de har sluppet nyheten om en ny Huracán EVO, har de fortsatt ikke vist den skikkelig fram.

Men nå får vi et lite innblikk i hva som bor i den potente sportsbilen, og skal vi dømme etter videosnutten under så er det ganske så mye.

For her slipper de løs den nye oksen, og det ser ut til å gå ganske så greit unna.

Husk å ta videoen opp i full skjerm, og hold deg godt fast!

Følg bil24 på Facebook

Les også:

Hei, Huracán ble akkurat mye slemmere

Lamborghini har hentet inspirasjon fra Huracán Performante og laget en modell kalt EVO. (Alle foto: Lamborghini)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse