Dan Ruben Johansen kan lokke med en ganske så spesiell genser ‒ og konkurranse. (Foto: Volkswagen Norge)

Gå 613 km med denne genseren og du kan vinne en ID.7

Gjetter du rekkevidden til kommende Volkswagen ID.7? Ja, tittelen gir svaret, og klarer du å gå denne distansen iført en spesiell genser kan du vinne det nye flaggskipet.


Trenger du litt inspirasjon for å komme deg ut på en daglig gåtur? Vel, Volkswagen Norge har en til 584.000 kroner.

De vil nemlig lodde ut en Volkswagen ID.7 til en som klarer å gå 613 kilometer innen 16. juni, og da iført en spesiell genser som har en sensor som teller skrittene.

– En annerledes og morsom måte å skape oppmerksomhet rundt vår nye ID.7 på, sier Dan Ruben Johansen, markedssjef i Volkswagen personbil i Harald A. Møller.

Volkswagen-forhandlere over hele landet deler ut genseren helt gratis, og denne har altså en innebygd skritteller.

– Vi er stolte av rekkevidden til vår nye Volkswagen ID.7. Derfor har vi laget en morsom aktivitet som oppfordrer kundene til å være like spreke som bilen, som er en annerledes og morsom måte å skape oppmerksomhet rundt vår nye ID.7 på, smiler markedssjefen.

Volkswagen Norge har utviklet dette spesielle og ganske så spreke stuntet sammen med Try, og målet er altså  613 kilometer. Men det er også mulig å fuske litt, og det er faktisk helt innenfor.

– Prøvekjører du ID.7, blir halvparten av kilometerne – 306,5 kilometer – registrert i appen.

En annen løsning er å gå sammen med en annen i en slik genser, for da vanker det doble antall kilometer.

– I tillegg legges det daglig ut bonuser i genser-appen laget for formålet, som gir økt antall kilometer, så det er fullt mulig å klare å gå distansen, sier Johansen.

Volkswagen har altså på gang et elektrisk flaggskip, en 4-dørs coupé med en rekkevidde på 613 kilometer.

– I tillegg til lang rekkevidde, kan modellen blant annet også skilte med rask lading og forvarming av batteriet. Det gjør at forflytningshastigheten blir veldig effektiv, sier Johansen.

‒ Kombinert med en svært romslig kupé og stor bagasjeplass er dette en bil vi allerede ser blir populær.

Prisen er altså satt til 584.000 kroner, så denne premien bør lokke mange ut av sofakroken nå som våren er i ferd med å få overtaket.  

–  Vi gleder oss til å gi bort en ID.7 til en heldig vinner, avslutter markedssjefen.

Slik fungerer konkurransen:

Hent gratis genser hos en Volkswagen-forhandler

Genseren er gratis og kan hentes hos Volkswagen-forhandlere i hele landet, finn din nærmeste forhandler her. Når du har hentet genseren, parrer du den med mobilen gjennom genser-appen for å starte, lenke til denne får du hos din forhandler. I appen kan du også følge med på framgangen din til enhver tid. Obs: Det er et begrenset antall gensere, så her gjelder det å være rask!

Gå 613 kilometer med genseren

Du har fram til 16. juni på å fullføre 613 kilometer, så her er det bare å stå på. Gå til jobb, gå til butikken, gå hjemme. Men, 613 kilometer er fryktelig langt, og for å få litt hjelp på veien er det lurt å følge med i appen for mulige snarveier. Obs: Mobiltelefon må alltid være med for å telle kilometer.

Bli med i trekningen

Alle som har fullført 613 kilometer innen 16. juni, er med i trekningen av en Volkswagen ID.7. Volkswagen Norge trekker en tilfeldig vinner, uavhengig av hvem som fullfører først – det eneste kravet er at måleren i appen viser 613 kilometer, og at genseren er like hel ved henting av premie.

Les også:

Debatt