Annonse
HjemNyheterFlere bilder av en eksepsjonell Bentley

Flere bilder av en eksepsjonell Bentley

Vi trenger absolutt ingen grunn til å vise flere bilder av Bentley EXP 100 GT, og nettopp det er en god grunn!

At vi nå lever i en verden som er i voldsom forandring er bilbransjen et godt eksempel på. Vi ser stadig konseptmodeller som for bare noen år siden ville blitt betegnet som «science fiction», men som nå viser den faktiske framtiden.

Bentley er ikke noe unntak her, for nylig viste de fram et konsept som ikke ligner på noe annet det britiske merket har vist oss tidligere.

Denne kunne faktisk vært en bil som Bruce Wayne hadde kjørt, ja, han som er Batman. Ok, vi klarte ikke å la være, for kommunikasjonsdirektøren til Bentley heter faktisk Wayne Bruce. Moro!

Saken fortsetter under Annonsen

Ok, la oss ikke spore helt av her.

Bentley-konseptet er kalt EXP 100 GT, noe som står for Bentleys 100 år eksepsjonelle historie.

Bilen ble nemlig avduket på 100-årsdagen til Bentley i juli, og er en særs imponerende luksusvogn.

Dette er altså en grand tourer som Continental GT, men også like luksuriøs som Flying Spur og Mulsanne. Den er en koloss som er 5,8 meter lang og 2,4 meter bred, og skal vise hvordan en Bentley GT kan se ut i 2035.

Og da er bilene både selvkjørende og uten lokale utslipp, og kommer med en egen «tjener» som tar hånd om det aller meste.

Bentley har fokusert voldsomt på bærekraftige materialer og løsninger, og målet har vært å kombinere den ultimate luksusen med vanvittige elektriske krefter og en teknologi fra framtiden.

Så hvor imponerende er den? Du kan dømme selv ved å se denne animerte videoen:

Vi har tidligere skrevet noen ord om denne bilen, så finn fram til den saken via en av lenkene under og les litt mer om EXP 100 GT.

Men først må vi selvsagt se noen ferske bilder Bentley har tatt av denne 2035-modellen.

Produsenten var nemlig på plass under Monterey-uka i California, hvor blant annet en 1931-modell Bentley 8-Litre hentet hjem prisen «Best of Show» under Pebble Beach Concours d’Elegance.

Av de mange bilene Bentley tok med seg var altså den eksepsjonelle EXP 100 GT, så her har du flere bilder av den og noen av de andre Bentley-modellene som fikk vist seg fram på den berømte golfbanen på Pebble Beach:

Les også:

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse