Annonse
Hjem Nyheter En hyperbil for det 21. århundre

En hyperbil for det 21. århundre

Det er en ny hyperbil på gang, og denne gang kommer den fra California.

La oss slå det fast med en gang – vi vet ikke mye om den kommende hyperbilen kalt Czinger 21C. Infoen rundt denne voktes nemlig som en statshemmelighet, og blir ikke offentliggjort før bilen blir det under Genève Motor Show i begynnelsen av mars.

Men noe vet vi selvsagt, og vi har en video og noen bilder også.

Mannen bak det nye merket er Kevin Czinger, som blant annet designet sportsbilen kalt Divergent Blade for noen år siden.

Czinger 21C skal produseres i Los Angeles, og som vi vet har de ganske strenge utslippskrav i California. Så 21C blir dermed en hybrid av et eller annet slag, og dette drivverket skal de selv ha utviklet.

Saken fortsetter under Annonsen

Delene, mange 3D-printet, er laget av ultralette materialer, og selskapet melder offensivt at «Czingers revolusjonerende teknologi leverer en banebrytende hyperbil med et ikonisk design og en dominerende ytelse».

Ok.

Her er en video som kanskje gjør deg litt klokere på bilen.

Som vi kan se ser den nesten ut som en racerbil, og spesielt cockpiten skiller seg ut fra andre hyperbiler. 21C har nemlig et sentrert sete akkurat som en formel 1-bil, eller et jagerfly om du vil. For som du kan ut av et bildene i bildeserien lenger nede sitter man trygt innkapslet i en 21C.

Navnet 21C står for øvrig for det 21. århundre (21st century), og Czinger sier da også selv at denne skal brøyte vei for hvordan superpotente biler blir laget i framtiden.

Vi får altså vite mer om noen uker, men i mellomtiden kan du jo sjekke ut bildene av den nye hyperbilen Czinger 21C.

Den for det 21. århundre.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,647FansLik
73FølgereFølg
84FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker