Annonse
Hjem Nyheter Bestilte Rolls-Royce med 1 mill. sømmer

Bestilte Rolls-Royce med 1 mill. sømmer

Om Blomster-Finn skulle bestilt seg en spesialdesignet Rolls-Royce Phantom ville han kanskje gjort som han i Sverige. Denne videoen må du se!

Men om Finn Schjøll, bedre kjent som Blomster-Finn, skal bestille seg en Rolls-Royce som entreprenøren i Sverige nå har gjort, må han nok selge litt mer enn bare blomster.

Han i Sverige ble for eksempel rik på klokker, men er uansett minst like glad i blomster som den norske humørsprederen er.

Faktisk er den Stockholm-baserte entreprenøren så glad i roser og andre blomster at han overtalte kona til å oppkalle to av de fire barna etter blomster, og vi gjetter at Rose var et av de navnene.

Mannen som kom til Sverige da han var 19 år drømte alltid om en Rolls-Royce, og etter å ha begynt med å selge to klokker har han nå 35 år senere tjent så mye penger at han endelig har råd til å realisere drømmen.

Saken fortsetter under Annonsen

Og han slår virkelig på stortromma.  

Han har nemlig bestilt seg en Rolls-Royce Phantom, mer bestemt en spesialdesignet versjon kalt Rose Phantom.

Den britiske luksusprodusenten sier som kjent ikke nei til noen av kundene, så da mannen ville ha en Phantom full av roser var svaret selvsagt ja.

Rolls-Royce får Symesterskapet på NRK til å framstå som en liten syklubb, og Rolls-Royce Bespoke Collective sier at de har sydd 1 millioner sømmer for å lage alle blomstermotivene som omkranser bilen innvendig.

I tillegg til en drøss med roser har Rolls-Royce også funnet plass til noen sommerfugler, og det hele fortoner seg som en flott blomsterhage som sikkert Blomster-Finn også ville vært fornøyd med.

Prisen sier ikke Rolls-Royce noe om, men den kommende eieren må nok ha solgt litt mer enn to klokker for å betale denne regningen.

Men så er det også resultatet mildt sagt oppsiktsvekkende.

Sjekk selv, og denne kunne nok Blomster-Finn også tenke seg!

Les også:

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker