Volkswagen har oppgradert T-Roc

Nye skjermer, førerassistenter og ikke minst noe som er viktige i Norge, nye lys.


Det er kanskje litt overraskende at Volkswagen allerede nå gir T-Roc-modellen en ansiktsløfting, for den ble tross alt introdusert så sent som i 2017.

Men det er noe gode grunner til dette. For utviklingen har virkelig skutt fart de siste årene, og T-Roc er tross en stadig mer elektrifisert bilpark blitt så populær at modellen har rundet én million biler.

Volkswagen vil altså holde den aktuell så lenge som mulig.

Og her hjemme er den fortsatt aktuell, selv om Volkswagen Norge stadig vrir satstingen over på rene elbiler med modeller som ID.3, ID.4 og kommende ID.5.

‒ Det er et stort løft vi nå kan presentere for T-Roc, sier Harald Eibak-Edvardsen, direktør for Volkswagen Norge i Harald A. Møller.

‒ Nå får vi en T-Roc som fremstår enda mer moderne designmessig. Her er det lagt ned et godt stykke arbeid for å gi bilen et solid og framtidsrettet løft, når det gjelder både design og teknologi.

På innsiden kan den oppfriskede utgaven skryte av et nytt instrumentpanel og nye myke materialer, som ifølge Volkswagen skal gi en forbedret kvalitetsfølelse.

Blant oppgraderingene er en ny infotainment-skjerm, hvor den gamle er erstattet av et nettbrett med flere berørings-funksjoner. Her er det blant annet mulig å styre klimaanlegget, og et nytt multifunksjonsratt skal gjøre betjeningen enda mer intuitiv.

Utviklingen de siste årene inkluderer også førerassistentene, og T-Roc høster frukter av dette. Nytt standardutstyr inkluderer Front Assist og Lane Assist, og andre nye funksjoner er inkludert i IQ.Drive Travel Assist og den prediktive cruisekontrollen (ACC). 

«Det betyr at bilen kan «lese» ditt vante kjøremønster og gi deg instruksjoner deretter. Det gir deg som bilfører ekstra komfort, og en bedre og ikke minst tryggere kjøretur. Side Assist og Park Assist har fått utvidede funksjoner», forklarer Volkswagen Norge.

Noe som er viktig på vinteren er gode lys, og det kan nå T-Roc skryte av. For inkludert i et litt mer moderne ytre design er nye LED frontlykter og mørke baklykter som standard.

Foran har Volkswagen også satt på en LED-stripe i grillen, og bak kommer den nå med redesignede LED-baklykter med dynamiske blinklys.

I tillegg kan modellen friste med nye farger og redesignede aluminiumsfelger fra 17- til 19 tommer, og de tilbyr også en ny R-line-pakke med mange av de sportslige stilelementene fra T-Roc R som kan velges.

‒ Vi planlegger å åpne for forhåndssalg i januar 2022, og de første kundebilene forventes til Norge våren 2022, røper Edvardsen-Eibak.

Les også:

Les mer om:

Nyheter