Annonse
HjemNyheterVerdens villeste skolebuss

Verdens villeste skolebuss

Problemer med å få ungene tidsnok til skolen? Hva om denne plukker opp framtidshåpet?

Vi holder et spesielt øye med Torsus, for denne gjengen er såpass sprø at det er greit å holde styr på hva de driver med.

Dette har ført til flere saker, med titler som «Verdens villeste minibuss kommer i to versjoner», «Verdens tøffeste kassebil» og «Verdens første terreng-buss». Ja, dere skjønner tegningen.

Vi skal iallfall ikke beskyldes for å være kreative, så nå slår vi altså til med «Verdens villeste skolebuss». Men så er den jo det også.

Bussen, offisielt kalt Torsus Praetorian School Bus, virker som den er spesiallaget for norske skoleelever. For selv om mange politikere ser ut til å tro at samtlige nordmenn faktisk bor i byer, finnes det barn og ungdom som har en ganske så strabasiøs vei til og fra skolen.

Saken fortsetter under Annonsen

Men med en Torsus Praetorian bør de fleste komme seg fram og tilbake uten altfor mye trøbbel, for dette er en skikkelig 4×4 som kan huse 35 skolelys.

Bussens opprinnelse er et Man-chassis, men Torsus har altså strippet den helt ned og bygd opp sin helt spesielle bussversjon.

Dette er altså en variant av bussen Torsus Praetorian, som kan skilte med en 6.9-liters stor motor med 240 hestekrefter og et dreiemoment på solide 925 Nm. Og en bakkeklaring som selv de råeste terrengbilene sliter med å matche.

For et optimalt grep på de fire hjulene er skolebussen utstyrt med noen digre Michelin-dekk, og den er også utstyrt med ekstra karosseribeskyttelse slik at den kan forsere det mest ekstreme terrenget.

Hvor mange slike det er mulig å selge er et annet spørsmål, men en ting er ganske så sikkert ‒ de fleste elevene vil med glede ta fatt på veien til skolen om de blir plukket opp av verdens kuleste skolebuss.

Her er bildene av Torsus Praetorian School Bus:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse