HjemNyheterNytt Panamera-overhode med 689 hk

Nytt Panamera-overhode med 689 hk

Nye Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid er spinnvill.

Porsche holder ikke akkurat igjen når det kommer til Panamera, og fyller nå på med en ny topputgave kalt Panamera Turbo S E-Hybrid, en ladbar Panamera 4 E-Hybrid og en ny Panamera 4S.

Disse følger to andre i den nye generasjonen som ble avduket i august, Panamera Turbo S (630 hk) og den ladbare Panamera 4S E-Hybrid (560 hk)

Sjefen er utvilsomt Turbo S E-Hybrid, og som navnet sier kombinerer den en vanlig motor med en elektrisk en. Denne kan spottes ut av en ny C-formet turbo-lykt-front samt noe større luftinntak.

Saken fortsetter under Annonsen

Under panseret på denne råtassen har Porsche plassert en 4-liters V8 som rommer 571 hk, opp fra 550 hk, og det nye elektriske drivverket byr på en elmotor montert i tilknytning til den 8-trinns PDK-kassen på 136 hk. Denne hybridløsningen inkluderer også et nytt batteri på 17,9 kWh som sørger for å strekke ut den elektriske rekkevidden med 30 prosent opp til 50 kilometer.

Og det går unna med den kommende Panamera Turbo S E-Hybrid, det er nå ganske så sikkert.

0-100 km/t går nemlig unna på 3,2 sekunder, noe som er 0,2 sekund kjappere enn forgjengeren. Toppfarten har også økt med 5 km/t, og det er mulig å kjøre en Panamera Turbo S E-Hybrid i 315 km/t.

Slik ser den nye sjefen i Panamera-familien ut, Panamera Turbo S E-Hybrid:

Panamera 4 E-Hybrid byr selvsagt også på et oppdatert hybridsystem, og denne kombinerer en 2.9-liters V6 biturbomotor på 330 hk med elmotoren og byr på en samlet systemeffekt på 462 hk.

Batteriet har vokst fra 14,1 kWh til 17,9 kWh ved å optimalisere cellestrukturen, noe som betyr at denne kan rulle på ren elektrisk kraft hakket lenger enn turboversjonen, nemlig 56 kilometer.

Slik ser det nye Panamera 4 E-Hybrid ut:

Det tredje nye medlemmet i den oppdaterte Panamera-familien er 4S-versjonen, og selv om den ikke har en prangende betegnelse er det også all grunn til å se opp for denne.

For under panseret har Porsche plassert en 2.9-liters V6 biturbo som yter hele 440 hk, som med Sport Chrono-pakken klarer 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Denne har en toppfart på 295 km/t.

Slik ser Panamera 4S ut:

De tre nye medlemmene har selvsagt fått de samme oppgraderingene som sine søstre i august, noe som betyr mer teknologi og en oppgradert stuss som inkluderer en stripe med LED-lys.

Tre nye felger på 20- og 21 tommer er også tilgjengelig, samt to nye farger.

Panamera Turbo S E-Hybrid skal etter planen komme for salg til våren.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse