Annonse
HjemNyheterVerdens tøffeste kassebil

Verdens tøffeste kassebil

Torsus, gærningene bak verdens tøffeste buss, har på gang en ny villmann. Denne gang en kassebil kalt Terrastorm.

Om du tar en titt på nyhetene føles det som om at verden skal gå under hvert øyeblikk. Og om faktisk apokalypsen skyller over oss er det greit å ha et kjøretøy som kan redde oss unna elendigheten.

Merket passende nok kalt Torsus, for som vi vet var det jo sus over Tor med hammeren, har løsningen.

For halvannen måned skrev vi om Torsus Praetorian, en helt vill buss som verden aldri har sett maken til. Det tsjekkiske merket hadde hentet drivverket fra Man, og utstyrt bussen med en 6.9-liters stor motor med 240 hestekrefter og et dreiemoment på 925 Nm.

Saken fortsetter under Annonsen

Som vi vet fra Mad Max-filmene trenger biler etter apokalypsen også en diger kufanger, svære dekk og en solid bakkeklaring, så alt dette fikk bussen som kan frakte 35 av vennene dine i sikkerhet.

Ja, du skal få en lenke til saken slik at du kan se bilder av den vanvittige bussen. Men først må vi ta for oss det neste kjøretøyet fra Torsus.

Det er selvsagt ikke alle som har behov for en diger buss, så Torsus har også laget en litt mindre variant som kan frakte noen av dine aller nærmeste i sikkerhet når stormen herjer jorda.

Terrastorm er basert på chassiset til Volkswagen Crafter 4Motion, og er utstyrt med et helt nytt understell og sterke motorer som kan frakte deg til tidligere utilgjengelige steder.

‒ Hos Torsus pløyer vi ny mark ved å designe, utvikle og produsere verdens tøffeste terrengbusser, sier Vakhtang Dzhukashvili, grunnlegger og administrerende direktør.

‒ Med den helt nye Terrastorm signaliserer vi ambisjoner om å sette nye standarder i det tunge 4×4 minibussmarkedet. Vi startet Torsus for å være en sti-sluker, og omdefinere måten folk tenker på nyttekjøretøyer. Torsus Terrastorm er neste trinn på veien mot dette.

Modellen er foreløpig ikke lansert, så vi vet ikke helt spesifikasjonene rundt den ville minibussen. Men at det kommer til å bli noe ekstremt forventer vel alle, og vi kan nesten ikke vente på mer info rundt Terrastorm.

Heller ikke eventuell pris eller hvor mange de skal lage er kjent, så i mellomtiden får vi sjekke ut noen bilder av Torsus Terrastorm, den tøffe kassebilen med et ganske så røft navn også.

Lenken til saken om bussversjonen finner du under bildeserien.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse