Annonse
Hjem Nyheter To nye spesialversjoner av F-Pace

To nye spesialversjoner av F-Pace

Jaguar fortsetter å oppdatere bilen som ble kåret til verdens vakreste i 2017, og byr nå på to helt nye spesialmodeller av F-Pace.

Om det er en produsent som har knekt koden rundt det å designe en bil er det Jaguar Land Rover. De siste årene har det nærmest haglet designpriser over diverse modeller, og SUVen Jaguar F-Pace er ikke noe unntak.

I 2017 gikk den helt til topps i kåringen av den vakreste bilen, en pris de for øvrig måtte gi videre til en annen i familien i fjor, nemlig Range Rover Velar.

Originale F-Pace er altså en vakker bil, men det er mulig å få den enda mer sminket. Som for eksempel de to helt nye utgavene som Jaguar nå lanserer ‒ 300 Sport og Chequered Flag.

Saken fortsetter under Annonsen

Se flere bilder av de to modellene i bildegalleriet helt nederst.

300 Sport ser ganske så røff ut med sin mørkegråe utvendig farge, som til og med inkluderer mørkere vindu.

Jaguar følger dette sporet også på innsiden, hvor mørker materialer dominerer uttrykket sammen med gule sømmer og et turkisaktig lys som skal skape stemning.

De har også oppgradert teknologien litt, og har blant annet satt inn et nytt lydsystem og elektriske seter med intet mindre enn 14 innstillinger.

Under panseret er det to alternativer, begge med 300 hestekrefter.

Bensinvarianten er på 2.0-liter med et dreiemoment på 400 NM, og som gjør 0-100 km/t på 6,1 sekunder med en toppfart på 233 km/t.

Den kommer også med en 3.0-liters V6 dieselmotor med 700 Nm som gjør sprinten på 6,4 sekunder, og denne har en toppfart på 241 km/t.

Chequered Flag er navnet på målflagget som det viftes med når det kjøres racerløp, men også navnet på en ny spesialmodell til F-Pace.

Denne er ikke overraskende basert på R-Sport-modellen til F-Pace, og har blant annet fått en ny sportslig front og andre nye detaljer som skal skille den fra resten av søstrene.

På innsiden har Jaguar gått en litt annen vei enn med 300 Sport, og kombinert litt flere farger som et rødaktig sete med eksklusive materialer og aluminiumsdetaljer.

Det bør også være mulig å finne en god sittestilling i en Chequered Flag-versjon, og Jaguar har puttet inn seter som lar seg justere på 10 forskjellige måter.

Denne kommer med flere motoralternativer, fra bensinvarianter fra 250 hk til dieselmotorer med 180- og 240 hk.

Norske priser er ikke kjent, men i England starter Chequered Flag drøyt 100.000 kroner over innstegsmodellen og 300 Sport drøyt 150.000 kroner mer enn den originale F-Pace.

Her er bilder av de to, og hvor de sju første er av 300 Sport og resten av Chequered Flag:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,647FansLik
73FølgereFølg
84FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker