Annonse
HjemElbilerTesla viser Model 3 på snø

Tesla viser Model 3 på snø

I disse dager gjør europeiske Tesla-forhandlere klare til å ta imot Model 3. Norge er det viktigste markedet, så hvorfor ikke vise at den takler norske snøforhold aldeles perfekt? Se video.

Model 3 skulle ta Tesla ut til de store massene da den ble introdusert sommeren 2017, og kundene flokket seg rundt modellen som er det billigste alternativet til elbilmerket.

Men det meste gikk galt for produsenten, og de klarte rett og slett ikke å få fart på produksjonen.

Ett år senere hadde de kun satt sammen rundt 40.000 biler, og med en kø som ble sagt at den nærmet seg en halv million måtte frustrerte nordmenn konstatere at den ikke kom hit med det aller første.

Heldigvis fikk Tesla fjernet alle proppene, og utover 2018 begynte produksjonen endelig å få fart på seg.

Saken fortsetter under Annonsen

Tesla passerte 100.000 Model 3 i fjor høst og 150.000 før året var omme, og annonserte også at Europa endelig sto for tur.

Nå ligger produksjonen på rundt 5.000 biler i uka, og de første Model 3 er ventet inn til Norge om kun kort tid.

Faktisk går det nå så raskt unna med den minste Tesla-modellen at om du bestiller en nå så kan du forvente å få den levert allerede i mars, og en så kort ventetid kan få andre av de nye elbilene skryte av.

Tesla har utsatt den aller billigste utgaven av Model 3, og har fokusert på modellene med firehjulstrekk.

Da er det to utgaver som gjelder.

Long Range-modellen er den billigste og starter på 454.700 kroner, og byr på firehjulstrekk og en solid rekkevidde på 560 kilometer samt en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder.

Performance er den spreke utgaven, og denne starter på 546.000 kroner og har en rekkevidde på 530 kilometer. Denne gjør sprinten unna på sportsbilaktige 3,5 sekunder, og har en toppfart på 250 km/t.

Den amerikanske produsenten har som kjent fått testet både Model S og Model X i skikkelig vintervær de siste årene, så Model 3 burde kunne håndtere røffe, norske vinterforhold på en grei måte.

Tesla girer like godt om foran den europeiske leveringen og viser hvordan en firehjulstrukket Model 3 oppfører seg på glatta.

I videoen under kaster føreren elbilen rundt snøskavlene som den reneste Petter Solberg, så de som eventuelt får levert sin Model 3 i vinter trenger åpenbart ikke å bekymre seg veldig over hvordan den oppfører seg på snøen.

Sjekk selv her:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse