Annonse
HjemForbrukerTesla forbedrer servicekapasiteten etter klagestorm

Tesla forbedrer servicekapasiteten etter klagestorm

Det har vært mye murring fra Tesla-eiere som er lei av å vente på utbedring av feil og mangler grunnet dårlig verkstedkapasitet.  Det vil Tesla nå gjøre noe med og lover å forbedre seg i 2019.

Forbrukerrådet sin årlige firmatopp viser at Tesla havner høyt oppe på listen med en fjerdeplass i 2018.  Denne listen gjelder det ikke å komme høyest mulig opp på da dette er klagetoppen.  I 2017 kom Tesla på 24. plass så det er et markant fall i kvaliteten for Tesla sine tjenester i løpet av 2018.

— Vi forventer at Tesla ser på tjenestene sine overfor forbrukerne, meldte forbrukerrådets Pia Cecilie Høst på deres nettsider.

Nå vil Tesla forbedre seg og bygger ut verksted- og servicekapasiteten her i Norge.

Saken fortsetter under Annonsen

– Vi har i 2018 jobbet hardt for å forbedre kapasiteten vesentlig, sier Teslas kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland til bransjenettstedet Motorbransjen.

Tesla fikk i 2018 store problemer med å møte etterspørselen på servicemarkedet og ansatte i løpet av året 360 nye medarbeidere.

-På noen av våre servicesentre jobbes det nå i 2 skift med lengre åpningstider for å kunne betjene flere biler, sier Roland.

Tesla har nå innført Mobil Service.  Denne tjenesten gjør at Tesla sender en tekniker hjem til kunden for å ta servicen der kunden er.  Tesla mener at 80% av alle servicene kan utføres utenfor et servicesenter og forventer en markant økning i bruk av denne tjenesten.

I tillegg fortsetter Tesla utbygging av organisasjonen blant annet med 2 nye servicesentre i Åsane og Sarpsborg, uten at vi kan bekrefte når disse vil være i drift.

Les også: Tesla skal knipe parkeringsbulkerne
Les også: Tesla dropper de minste batteriene
Les også: Se hvor fort en Tesla bygges

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse