Annonse
HjemElbilerSe hvor fort en Tesla bygges

Se hvor fort en Tesla bygges

Mange har nok håpet at Tesla hadde klart å sette sammen en Model 3 på 48 sekunder. Og her gjør de faktisk også det, men litt hjelp av filmtriks.

Teslas billigste elbil må ha bortimot verdensrekord når det kommer til venteliste. For da produksjonen tok til sommeren 2017 ble det rapport om en venteliste på nærmere en halv million personer, og med dagens produksjonstakt på rundt 4.000 biler i uka ville det faktisk tatt over 2 år bare å få satt sammen biler til alle disse.

Nå har mange fått sine biler og mange har hoppet av køen, så nå snakker vi kun måneder i kø ‒ også i Norge.

For Tesla har nå fått så mye sving på produksjonen at de begynner å eksportere Model 3 også til Europa, og de første leveransene er ventet allerede i februar. Så ventetiden er endelig over.

Og nå får vi også være med på produksjonen av en Model 3, og dette er virkelig en morsom opplevelse.

Saken fortsetter under Annonsen

Produsenten har nemlig laget av video fra samlebåndet, og vi får bli med en Model 3 som starter som et skall og forvandles til en komplett bil på under ett minutt.

Hele prosessen går riktignok i fort film, så vi kan slå fast at det i virkeligheten tar litt mer enn 48 sekunder å sette sammen bilen.

Men det går uansett unna, og viser hvor enkelt det faktisk er å sette sammen en slik bil når alt er fininnstilt og innkjørt.

Så bli med på samlebåndturen her:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse