Slik ser den nye Range Roveren til Kim Kardashian ut. (Fotos: Urban Automotive)

Slik er Kim Kardashians Range Rover

Kim Kardashian ble først berømt kun for å være berømt, men har nå blitt en skikkelig influencer. Så når hun bestiller seg en ny Range Rover holder det selvsagt ikke med en standardversjon.


Kardashian har i skrivende stund vanvittige 361 millioner følgere bare på Instagram, men er ikke så veldig interesserte i disse. Hun selv følger kun 327.

For å sette dette i perspektiv så har Range Rover 9,1 millioner følgere på Instagram, mens modifisereren Urban Automotive kan skryte av 308.000 følgere. Ikke verst, det heller!

Grunnen til at vi nevner alle disse tre er en helt ny bil som har fått flere visninger enn de fleste andre, nemlig Kardashians nye Range Rover modifisert av nettopp Urban Automotive.

Da kjendisen postet et bilde av seg foran denne fikk innlegget over 1,8 millioner likes, og nå skal det legges til en svært tettsittende og litt gjennomsiktig drakt nok satte fyr på mange likes-fingrer.

Bilen havnet altså i bakgrunnen, men det gjør den ikke her hos oss. For vi er selvsagt nysgjerrig på hva den godeste Kardashian har av krav når hun bestiller en ny Range Rover, og selvsagt se sluttresultatet uten noen som helst forstyrrelser.

Hun ga altså oppdraget til de britiske spesialistene hos Urban Automotive i tillegg til den amerikanske partneren Platinum Motorsport, og her skulle de designe og bygge en skreddersydd modifisert karbonfiber Range Rover

Utgangspunktet hadde holdt mer enn nok for de aller fleste, for dette er Range Rover L460 til over millionen. Men den prisen blir bare vekslepenger i forhold til Kardashians utgave.

De to selskapene sier ikke overraskende at dette har vært den mest omfattende de har gjort til nå, og det meste har sentrert rundt Urban Automotives varemerke ‒ Widetrack karbonfiber bodykit. Denne endrer rett og slett proporsjonene til den originale luksus-SUVen.

Videre måtte de pusse ned bilen til bart metall, for deretter å påføre den en sateng sølvfarge. Bare dette kom på over 200.000 kroner.

Videre valgte Kardashian et sett med Forgiato Cactus Jack-legeringer, eksklusive 24-tommers flate monoblokk-hjul. De eksklusive hjulene er utstyrt med de nyeste Ultra Pro-dekkene fra Vredestein, noe som er en «første» for en Range Rover-bil.

Og som du kan se av de mer detaljerte bildene helt nederst er det også en ganske spesiell logo på denne Range Roveren. 

‒ Vi er stolte av vår voksende portefølje av kjendisklientprosjekter, og muligheten til å jobbe på en skreddersydd kommisjon av Kim Kardashian har virkelig vært i verdensklasse, sier Urban Automotive-gründer Simon Dearn.

‒ Vi har levert noe som er unikt, oppfyller de aller høyeste standarder og gjenspeiler Urban Automotives posisjon i forkant av kjøretøytilpasning på en internasjonal scene. Vi vil også takke vennene våre i Platinum Motorsport Group for å ha jobbet tett med oss ​​for å administrere monteringen og siste finpuss, og hjelpe oss med å fortsette å bringe det beste fra britene til Los Angeles.

Nå er ikke dette den første mer spesielle bilen i Kardashians garasje, for denne Range Roveren har selskap av luksusbiler som Mercedes-Maybach GLS 600, Lamborghini Urus og Rolls-Royce Ghost.

Prisen? Jo, 306.000 pund, noe som i skrivende stund tilsvarer 4,12 millioner kroner. Såpass må det vel være for en med 361 millioner følgere bare på Instagram.

Her er flere bilder av Kim Kardashians splitter nye og unike Range Rover:

Les også:

Debatt