HjemNyheterSkal det være en Land Rover med telt på taket?

Skal det være en Land Rover med telt på taket?

Det skulle nesten bare mangle at terrengsjefen, Land Rover Defender, også kommer med et telt.

I 1948 kom en av verdens aller mest kjente modeller, den lille og firkantede Land Rover. Bilen ble en umiddelbar suksess, og selv om den har rukket å passere 72 år kødder ikke produsenten altfor mye med den.

Den har selvsagt vokst seg litt større og blitt litt rundere, ja, akkurat som menneskene også utvikler seg, men det er fortsatt mulig å spotte linjene fra 1948.

En splitter ny utgave av Land Rover Defender kom i fjor, gjennomtestet og med hele 62.000 nye tekniske løsninger.

Saken fortsetter under Annonsen

Og en drøss med ekstrautstyr.

Faktisk byr Land Rover på rundt 170 forskjellige ting du kan kjøpe til Land Rover Defender, så her har de tatt individualisering og personifisering til et helt nytt nivå.

Du får fire forskjellige pakker til den nye Defender som i utgangspunktet bør dekke ditt behov, Adventure, Explorer, Country og Urban. Men ingen av disse inkluderer overnatting.

Og en Land Rover Defender 110 med noe slik kunne nok mange nordmenn også tenkt seg, for det hadde jo vært perfekt for en Norges-ferie.

Mulig det er noen briter som også kunne tenkt seg noe slikt, for Land Rover har uansett årsak nå tatt kontakt med taktelt-ekspertene hos Autohome og fått laget et spesialtelt.

Se på dette:

‒ Land Rover har jobbet hånd-i-hånd med våre teknikere for å designe et unikt taktelt for Land Rover Defender. Dette teltet er mye mer enn et tilbehør på campingplassen: dets styrke, komfort, allsidighet og pålitelighet gjør det ideelt for ekstreme camping- og terrengferier, melder Giuseppe Fercodini, administrerende direktør i Autohome.

Nå har jo ikke vi testet dette, men det virker ikke som at sjefen tar altfor hardt i.

For teltet, som kommer integrert i en takboks, huser en full dobbeltseng inkludert en bomullsmadrass og til og med puter. Det måler 2,3 meter i lengden, 1,3 meter i bredde og 1,5 meter i høyden, og ja, det er til og med LED-lys og oppbevaringsplass i teltet.

Land Rover melder at det er brukt kvalitetsstoff som håndtere utfordrende klima, akkurat som bilen selv gjør.

Den kommer også med en stige som kan monteres på begge sidene, og som kan pakkes sammen i oppbevaringsrommet på innsiden av teltet når den ikke er i bruk.

Så ja, dette er moro ‒ foruten prisen da.

Denne koster dessverre litt mer enn et lite telt på sportsbutikken, og du må ut med mer enn 3.000 pund for denne herligheten.

Men overnatter du mange nok ganger i villmarken vil det til slutt lønne seg, og hvor kult hadde det ikke vært å bare klatre opp på taket av Land Rover Defender og legge seg til å sove etter en lang kjøreøkt?

Her er flere bilder:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse