Annonse
Hjem Elbiler Sjekk ut Rivians ekstreme pickup

Sjekk ut Rivians ekstreme pickup

Den elektriske pickupen er som en forkledd terrengkonge og racerbil ‒ på samme tid! Se den imponerende videoen.

Elbilnyhetene kommer raskt om dagen, så det kan fort være at du har glemt helt av merket Rivian som har på gang to modeller som iallfall bør passe de amerikanske kundene perfekt ‒ en SUV kalt Rivian R1S og en pickup kalt Rivian R1T.

Rivian har da også fått ekstremt med oppmerksom, og det er ikke bare på grunn av de kommer med elbiler i to hete segmenter. Bilene virker svært så lovende med lange rekkevidder på over 600 kilometer og utømmelig med krefter, og alt dette har gjort at over 100.000 har navigert ti Rivians nettside og haket av for enten en R1T eller R1S, ja, kanskje begge.

De fremste i køen kan forvente seg en Rivian i løpet av 2021, og disse får også biler som fungerer like godt utenfor veien som på asfalten.

Rivian ratter nemlig etter noe de kaller «Adventure Vehicles», og lager helelektriske biler med høy bakkeklaring og drift på alle fire hjul.

Saken fortsetter under Annonsen

For å vise hvor seriøse de er har de faktisk laget en løsning som lar bilen snu på den berømte femøringen. Da mener vi faktisk at den snur rundt sin egen akse, akkurat som en stridsvogn kan.

Sjekk dette da:

Ja, det er heftig, men man kan selvsagt ikke har et drivverk med over 700 hestekrefter og 1.120 Nm uten at kreftene også kan brukes fremover og oppover også.

Så Rivian vil gjerne vise oss det og.

De tok med seg en kamuflert (nei, de brydde seg ikke om å bytte ikke ut lyktene som mange gjør) R1T til Arizona og et avstengt område. Om du lurer på om R1T er en SUV eller pickup har vi en ganske enkel huskeregel for deg. R står for Rivian, 1 står for den første, og T står for truck som i «pickup truck». S i R1S står dermed for SUV.

Så de tok med seg pickupen, fant et lukket område med nok av hindringer, og satte av gårde.

Det vi kan se ut av videoen er at R1T både er en pickup, er en terrengbil og en racerbil ‒ alt på samme tid.

Dette er helt ekstremt, og denne videoen kommer garantert til å gi Rivian noen tusen ekstra bestillinger.

For det er nok mange som drømmer om en pickup som denne her, og det kan vi saktens skjønne:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,817FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker