Annonse
Hjem Elbiler Selvsagt skal politiet i Dubai ha en Cybertruck

Selvsagt skal politiet i Dubai ha en Cybertruck

Det er ingen tvil om at politiet i Dubai er kongene når det kommer til bilparken. Og hva er da mer naturlig enn at de også skal ha seg en Tesla Cybertruck?

Skal du se en virkelig ansamling av superbiler kan du dra til Dubai.

Der finnes de aller dyreste og raskeste bilene som er noensinne er laget, for prislappen spiller ingen rolle for de mange sjeikene og mangemilliærene som befinner seg der.

Dette gir også en slags domino-effekt videre til politiet.

For skal onkel klare å stoppe disse fartsmonstrene som dundrer langs ørkenveiene, trenger også de noe helt spesielt i garasjen.

Saken fortsetter under Annonsen

Og det har de.

Vel, nå er det kanskje ikke for å stoppe fartsglade sjeiker at politiet i Dubai har investert i en rekke unike biler, men mest for å vise dem fram i turistområdene.

For disse bilene skaper oppsikt, og gir dermed verdifull reklame for De forente arabiske emirater. Det blir nok postet noen bilder av disse bilene på sosiale medier hver eneste dag.

Det er fullt forståelig når man ser hvilke biler de uniformerte kan ratte rundt i.

De har for eksempel en Lykan Hypersport, denne hyperbilen som var stjerne i «Furious 7» og som kommer med diamanter i lyktene.

Er den opptatt, kan jo konstabelen hoppe inn i en Pagani Huayra, en annen eksklusiv hyperbil med godt over 700 hestekrefter.

Eller hva med Porsche 918, laget i 918 eksemplarer og har verdensrekorden fra 0-100 km/t på 2,2 sekunder.

En annen superbil er Ferrari LaFerrari, det som var verdens sterkeste Ferrari, de eier en av de 77 Aston Martin One-77 med 760 hk, de kan skilte med både en Continental GT og en Bentayga fra Bentley og luksusvognen Wraith fra Rolls-Royce.

Ja, de har til og med en Hummer 3, dette beistet av en terrengbil som opprinnelig ble laget til det amerikanske militæret. Den kan de herje i sanddynene med.

Det er bare noen av et nesten ufattelig antall superbiler de disponerer, så vi får tro at personen som har ansvaret for bilparken har verdens beste jobb.

Så det kommer absolutt ikke som en overraskelse at de gjerne vil ha kloa i Teslas panservogn av en pickup, Cybertruck.

Sjekk bare denne Twitter-meldingen fra politiet i Dubai:

Teslas kommende pickup tåler nok det aller meste, for den er kledd i stål som SpaceX normalt bruker for rakettene som skytes opp i rommet, og bilen er bulkesikker og har uknuselige vinduer.

Verstingmodellen av Cybertruck kommer med tre elmotorer, og skal kun bruke drøyt 3 sekunder opp til 100 km/t. Det er raskt for en diger bil kledd i stål.

Så det hjelper ikke å bølle denne, det går knapt an å akselerere fra den, og med firehjulstrekk følger den også etter ut i sanddynene.

Toppfarten og egenskapene i svingene sliter den nok litt mer med, men de har jo noen biler de kan bruke til den slags.

For eksempel en Audi R8, BMW M6, Lamborghini Aventador, McLaren 650S eller kanskje en Mercedes-AMG GT R.

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,646FansLik
73FølgereFølg
84FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker