Annonse
Hjem Nyheter Rolls-Royce ser rødt

Rolls-Royce ser rødt

Du har neppe sett en rødere Rolls-Royce enn dette.

Tilbake i 2006 så U2-vokalist Bono rødt. Eller mer eksakt Red.

Sammen med Bobby Shriver, nevø av John F. Kennedy, dannet Bono organisasjonen Red som skal bekjempe aids, tuberkulose og malaria, og siden har de samlet inn mange milliarder av kroner.

Og nå doneres også en Rolls-Royce Phantom til disse meget gode formålene.

Den britiske produsenten har nemlig malt en Phantom så rød som de kan, og vil tilby denne på en nettauksjon som starter 4. desember.

Saken fortsetter under Annonsen

Om du lurer så er bilen i fargen magma-rød, men det er ikke alt. RR har nemlig blandet inn partikler av krystall i lakken, slik at den bokstavelig talt lyser luksuriøs.

For å få den virkelige finishen består lakken av fem lag, og hvert eneste av disse er håndpolert i fem timer.

Også resten av utsiden er polert til den store gullmedaljen, og det hjelper også på at den er skodd med 22-tommers felger.

Rolls-Royce har tatt det røde temaet helt ut, og på innsiden finner vi til og med et rødt ratt. Vi tilgir dem for akkurat det, for dette er altså gjort for en god sak.

Ellers kommer den selvsagt med all den luksusen en Phantom byr på, inkludert dobbelt glass på 6 mm og mer enn 130 kilo med lydisolering.

Under panseret er det en biturbo V12 på 6,75 liter, og denne kan by på 563 hestekrefter og 0-100 på litt over fem sekunder.

Sothebys har estimert prisen til mellom 600.000 og 800.000 dollar, og har du lyst på en unik Phantom kan du surfe deg over til nettsiden og legge inn et solid bud.

Dette er det du eventuelt får for et vinnerbud:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,713FansLik
80FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker