Annonse
Hjem Nyheter Pimper opp X3 M og X4 M

Pimper opp X3 M og X4 M

Vi hadde nesten ikke fordøyd inntrykket av M-stilen du kan utstyre den nye 1-serien med, før BMW slår til med nye designelementer for både X3 M og X4 M. Sjekk bildene.

Det kommer stadig nye sportsbil-inspirerte SUV-modeller, og det kan vi blant annet takke BMW for. De byr på modeller som X3 M og X4 M, to biler de ikke en gang vil kalle SUV. Nei, de to er ifølge tyskerne en SAV (Sports Activity Vehicle) og en SAC (Sports Activity Coupé), så det så.

Uansett, X3 M og X4 M er i utgangpunktet noen ekstra hissige eksemplarer av X3 og X4, og M-versjonen i original drakt holder i massevis for mange.

Men de som ønsker enda mer krydder får nå muligheten til det.

For som med 1-serien byr produsenten nå på enda flere eksklusive deler fra M Performance Parts, og det gjelder både på utsiden og innsiden av begge M-versjonen samt de enda sprekere Competition-modellene.

Saken fortsetter under Annonsen

Mange av delene er de samme som de tilbyr 1-serien, noe som betyr flere deler i karbonfiber og ting som nye logoer, matter, ratt og den slags.

Men det er også noen unike ting.

X3 M kan nå fås med en takspolier i høyglans svart, mens X4 M kan utstyres med en lignende haifinne.

De to M-modellene er virkelig noen potente SUVer, og byr på en rekkesekser med en TwinPower Turbo-teknologi som mater ut hele 480 hestekrefter med et dreiemoment på 600 Nm. Det gjør at begge modellene sprinter til 100 km/t på 4,2 sekunder, og toppfarten begrenset til 250 km/t.

På toppen av dette befinner Competition-modellene seg, som huser en motor som yter hele 510 hestekrefter og som sørger for at 0 til 100 km/t fyker unna på 4,1 sekunder.

Alle disse fire er det altså mulig å pimpe opp ytterligere med nye deler fra M Performance Parts, og her kan du se hvordan resultatet blir.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,776FansLik
84FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker