Annonse
Hjem Nyheter Nye S-klasse inspirert av yachter(!)

Nye S-klasse inspirert av yachter(!)

Sjekk bildet over. Mercedes setter alle kluter til for at innsiden på den kommende S-klasse skal heve listen for direktørbiler, og gjøre sitt til at de dresskledde føler seg litt som i yachten.

Det er som kjent en ny generasjon av S-klassen på gang, noe Mercedes er svært så stolte over. De pøser på med informasjon om den kommende modellen, til tross for at premieren ikke tar plass før i neste måned.

En ny generasjon S-klasse introduserer alltid nye hjelpemidler som med tiden blir standard i andre biler, slik som ABS-bremser, adaptiv cruisekontroll og ESP som først kom i en S-klasse.

Men det er en ting som virkelig gjelder når det kommer til S-klassen, nemlig den innvendige luksusen. Det er ikke tilfeldig at Mercedes lager en kort og en lang versjon av flaggskipet, for mange eiere sitter nemlig aldri selv bak rattet.

De sitter godt plantet i baksetet, og der bør de sitte komfortabelt ‒ ellers bytter de den rett og slett ut.

Saken fortsetter under Annonsen

Med de enorme teknologiske stegene bilindustrien har tatt de siste årene er det ingen som tror at nye S-klasse blir en skuffelse sett med direktørbrillene, for Mercedes har for lengst introdusert ting som for få år siden var en fjern drøm.

Ja, selv den aller minste i familien, A-klassen, kan du nå snakke til, og den gjør forhåpentlig det du ønsker. Ja, vi snakker om MBUX, det imponerende infotainmentsystemet som Mercedes har utviklet.

Nye S-klasse har altså et flott utgangspunkt å bygge på, og målet er det også at innsiden skal føles som det andre hjemmet. Mercedes vil at bilen skal bli et tilfluktssted mellom hjemmet og jobben, et komfortabelt tilfluktssted.

De har forbedret alle komfortrelaterte ting, og gått for en generøs romfølelse i kupéen. Interiørdesignet er ifølge dem selv revolusjonerende, hvor det skal trekkes assosiasjoner til både interiørarkitektur og designelementer fra yachtene.

Det er mulig å få opptil fem skjermer som de på innsiden kan bruke tiden på, og det oser selvsagt av luksus hele veien.

De har kjørt etter seks designprinsipper, og en 250 stemningslys skal sørge for å få de på innsiden av «loungen» i rett humør. Mercedes har puttet inn fem definerte programmer som tar hånd om dette, «forfriskende», «vitalitet», «varme», «glede» og «komfort».

Den aller viktigste funksjonen er selvsagt massasje, og den finner du i vitalitet-innstillingen. Vel, det er mulig at den også befinner seg i glede-kategorien, og det kan jo teste om du får muligheten til det.

Det er bare å i si «jeg er stresset», så tar bilen selv opp glede-programmet som sørger for at skuldrene nok en gang slippes ned. Faktisk holder bilen selv kontroll på hvordan passasjerene har det gjennom noe som er kalt «Energizing», som kalkulerer kjørelengde og annen data slik at den finner den perfekte innstillingen.

Faktisk kan nye S-klasse oppleves med mange sanser ‒ både syn, berøring, hørsel og lukt. Og alt handler om å få en mest mulig behagelig tur og opplevelse, hvor velvære står i sentrum.

‒ Våre S-klasse-kunder er svært kresne. Med den nye S-klasse inviterer vi disse til en helt ny luksusopplevelse. Det støttes av vår «sensuell renhet»-designfilosofi og vår absolutte forpliktelse til kvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Resultatet er en revolusjonerende interiøropplevelse mellom digital og analog luksus, sier Hartmut Sinkwitz, sjefen for interiørdesign.

Vi trenger verken å vente til september eller være en direktør for å ta del i luksusen, for vi kan dykke ned i bildene som viser hva det kommende flaggskipet byr på av innvendige opplevelser. Vi kan riktignok verken lukte, føle eller høre den nye S-klasse, men vi kan iallfall se den:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,815FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker